MJESEC DANA VAN PARKETA
Kapetan Zadra Jakov Vladović slomio prst
Piše: H.B. | Objavljeno 20.1.2011 u 22:59.
ZDNews.hr

Jakov Vladović Foto: NLB


Kad je KK Zadar u pitanju, nevolja nikad dosta. Tako zadnja ružna vijest po zadarske navijače glasi ovako: Jakov Vladović se ozlijedio i najmanje mjesec dana neće biti dostupan treneru Tihi Bujanom. Kapetan Vladović će propustiti iznimno važan susret Zadra i Crvene zvezde koji je na rasporedu sutra s početkom u 17 sati.

- Ozlijedio sam se u prvoj četvrtini na utakmici s Lokomotiv Kubanom. Kasnije sam se pokušao vratiti, no nisam mogao radi bolova. Doktori su mi rekli da ću morat mirovati najmanje mjesec dana jer je kost palca pukla na više mjesta. Za dva tjedna obavit ćemo snimanje pa ćemo vidjeti kako će teći nastavak oporavka. Ovo je ozljeda u najgorem mogućem trenutku iz razloga što se borimo za ostanak u ligi – kazao je razočarani kapetan Jakov Vladović. Ulogu prvog razigravača, već od subote, preuzima novopridošli Chester Mason.

BESPLATNO NA ZVEZDU

U međuvremenu stiglo je i klupsko priopćenje. Ulaz za utakmicu sa Crvenom zvezdom je besplatan svima. Iz kluba pozivaju navijače da sportski i korektno daju podršku svom klubu.

KK Zadar poziva sve navijače na subotnju utakmicu između Zadra i Crvene zvezde, s najavljenim slobodnim ulazom, da sportski i korektno daju podršku svome klubu. Pretplatnici sa godišnjom ulaznicom imaju rezrevirano svoje mjesto, dok je ulaz slobodan samo u žuti i plavi sektor, odnosno na tribine. Mole se svi posjetitelji da na utakmicu dođu nešto ranije kako bi se izbjegle gužve – stoji u priopćenju.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.