ZADAR SE PLASIRAO NA FINAL FOUR KUPA
Zadar pobijedio Dubravu u Kupu Krešimira Ćosića (73-88)
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.1.2011 u 21:38.
ZDNews.hr

Brandon Brown Foto: Arhiva


Košrakšaki Zadar pobjedom nad A1-ligašem, Dubravom plasirali su se na final four Kupa Krešimira Ćosića. Iako Zadrani nisu najbolje otvorili utakmicu, konačan rezultat 73-88 u konačnici i nije iznenađenje.

Na poluvrijeme su domaći otišli sa 2 koša prednost (40-38), imali su domaći u prvih 20 minuta i veliku seriju od 11-0, no pred kraj treće i početak četvrte četvrtine, Zadrani su se sabrali i serijama 5-0 i 7-0 stigli do +14. Do kraja utakmice, Zadrani nisu dolazili u rezultatski deficit, te su slavili s visokih 15 koševa razlike.

Zadrane je predvodio Brandon Brown sa 20, Iva Ivanov sa 18, te kapetan Jakov Vladović sa 16 postignutih koševa. Vrlo dobro su odigrali Pavle Marčinković i Marko Car. Ovaj potonji je u prvom poluvremenu ubacio 10 koševa, a u drugoj dionici ga 'nije bilo za čuti'. Poraženu Dubravu predvodio je Domagoj Bašić sa 22 ubačaja

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.