POTVRĐENO
Novi trener Zadra je Tiho Bujan. Pomoćnici Matulović i Barančić
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.1.2011 u 11:01.
ZDNews.hr

Danijel Jusup i Tiho Bujan Foto: Arhiva


Kao što se i očekivalo, nakon poraza od Zagreba, UO KK Zadar smijenio je trenera Danijela Jusupa. Za novog trenera izabran je Tiho Bujan, dok će mu pomoćnici biti Ante Matulović i Ivan Barančić, doznajemo od izvora iz same Uprave kluba.

Oko podneva je stigla i službena potvrda iz KK Zadar

Nakon lošeg izdanja u sinoćnjoj utakmici protiv Zagreba i cjelokupne teške situacije, UO KK Zadar odlučio se zahvaliti na dosadašnjoj suradnji treneru Danijelu Jusupu s kojim je ugovor sporazumno raskinut.

Novi trener do kraja tekuće sezone biti će Tihomir Bujan. Novi pomoćni trener, uz Ivana Barančića bit će Ante Matulović.

Tihomir Bujan momčad će preuzeti na večerašnjem treningu, a prva utakmica pod njegovim vodstvom bit će ona sutrašnja u četvrtfinalu domaćeg Kupa protiv Dubrave.

Privedeni su kraju i pregovori sa Juricom Žužom koji bi ugovor s KK Zadar trebao potpisati tijekom dnanšnjeg, najkasnije sutrašnjeg dana. Žuža bi se treninzima trebao priključiti večeras.

Omladinski pogon KK Zadar preuzima Samir Žuža, dok je novi trener predkadetske momčadi Rajko Vidaković.

UO KK Zadar

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.