ZADROV MLAĐI BRAT SE POJAČAO
Jure Ružić potpisao za Borik Puntamiku
Piše: H.B. | Objavljeno 4.1.2011 u 1:31.
ZDNews.hr

Jure Ružić Foto: NLB Liga


Košarkaški klub Borik Puntamika u drugi dio sezone trebao je ući oslabljen za još jednog igrača. Nakon odustajanja Ante Devića, usred jesenskog dijela prvenstva, i Ivo Pavić, dugogodišnji stožerni igrač Borik Puntamike odlučio je pauzirati do kraja sezone radi kroničnih problema s ozljedama.

No, trener Puntamike, Neven Plantak, odlučio je u svoje redove pozvati 34-godišnjeg Juru Ružića, koji je nakon kratkog sastanka s trenerom odlučio svoju karijeru nastaviti u redovima zadarskog mlađeg brata. Ružić je svoj posljednji službeni nastup imao u dresu Šrokog, još u ožujku 2010., no nakon ozljede leđa, morao je mirovati.

Svoju bogatu košarkašku karijeru, Ružić je započeo debitiravši u dresu Zadra. Svoj košarkaški put nastavio je u Italiji, Francuskoj i Belgiji. U sezoni 2006/07 odigrao je dvije utakmice za Borik Puntamiku, a kasnije se opet vratio u viši rang. Nastupao je za Zagreb, te u konačnici za Široki. Nakon gore spomenute operacije leđa, Ružić je ponovno spreman za ozbiljnu košarku. Nakon potpisivanja ugovora za Borik Puntamiku, u razgovoru za lokalne medije, Ružić je kazao kako je sretan što se opet vraća u Borik. Kazao je i kako je svjestan da je A1 liga niži rang natjecanja od onoga gdje je do sada igrao, no osmomjesečna pauza ipak zahtjeva novi, lagani početak.

Ipak, Ružić za kraj kaže kako mu motivacije ne nedostaje. – Želim pomoći Borik Puntamici. Moram se nanovo dokazivati i toga sam svjestan – kazao je Ružić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.