ZADAR SE POJAČAO
Chester Mason postao je novi igrač Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.1.2011 u 18:10.
ZDNews.hr


Nakon što je Chester Mason odbio prvu ponudu Zadra, koja mu je mjesečno jamčila 10 tisuća eura, KK Zadar se požurio s novom ponudom koja je prije nekoliko dana poslana na Masonovu agenciju. Danas u ranim jutarnjim satima stigla je i službena potvrda ove vijest, a prvi ju je objavio portal Naiditch.net - Chester Mason postao je novi igrač Zadra.

Prema neslužbenim informacijama, Mason bi se u Zadru trebao pojaviti unutar nekoliko dana. Hoće li se Mason u Zadru pojaviti prije Zadrovog nastup protiv Cedevite, još uvijek nije poznato.

Podsjetimo, Chester Mason, inače polubrat bivšeg legendarnog igrača Zadra, Jubya Johnsona, prošle godine bio je MVP NLB lige. Na kraju sezone otišao je iz Širokog te je potpisao za Ventspils iz kojega je otišao nedavno.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.