Sretna Vam nova 2011. godina!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.12.2010 u 20:52.
ZDNews.hr

Sretna Vam nova 2011. godina!


Iza nas je još jedna godina koju ćemo pokušati zapamtiti po dobrim stvarima, a onih loših se nećemo sjećati. Njih ćemo, nadam se, što prije zaboraviti. Što se ZadarSporta tiče, i u 2011. od nas možete očekivati pregršt članaka, komentara, ali i nekih novitetima o kojima ćemo Vas pravovremeno obavjestiti. Ono što Vam ovim putem želim svima poželjeti je puno sreće, mira, radosti i veselja.

Nadajmo se da će sljedeća godina proći puno bolje I mirnije nego 2010. Nadajmo se svi zajedno da će oni koji strahuju za svoju egzistenciju ipak uspjeti sačuvati svoje radno mjesto. Nadajmo se boljoj i uspješnijoj 2011.

Još jednom, svima veliko hvala. Hvala Vam na velikoj posjećenosti, hvala Vam što ste iz dana u dan uvijek s nama. Hvala Vam na svemu i sretna vam NOVA GODINA!!!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.