DOLAZI CHESTER MASON (VIŠE U VIDEU)
VIDEO - Edvin Šimunov i službeno postao predsjednik KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.12.2010 u 0:35.
ZDNews.hr

Edvin Šimunov Foto: Screenshot


- Najavljen dolazak Chestera Masona
- Tornado najavio protivanje Mičića i Jusupa u slučaju poraza protiv Cedevite


OPŠIRNIJE U VIDEO PRILOZIMA NA DNU ČLANKA

Na redovnoj Skupštini KK Zadar održanoj 27. prosinca 2010. donesene su sljedeće odluke:

Prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsjednika KK Zadar Dina Perovića. Za novog predsjednika izabran je Edvin Šimunov. Razriješeni su članstva Upravno odbora sljedeći: Mario Bebić, Zoran Stojić i Alan Kociper. Novi članovi Upravnog odbora su: Grozdana Perić, Željko Predovan i Svemir Bašić. Dužnosti predsjednika Nadzornog odbora razriješen je Edvin Šimunov.

Novi predsjednik Nadzornog odbora je Dražen Grgurović. Usvojeno je izvješće o reviziji poslovanja KK Zadar u razdoblju od 2005. zaključno s 31. prosinca 2009. Prema izvješću revizijske kuće, stvoreni su uvjeti za preoblikovanje iz Udruge građana u Športsko dioničko društvo. Jednoglasno je izglasana odluka o preoblikovanju KK Zadar iz Udruge građana u Športsko dioničko društvo.

Predsjednik KK Zadar, Edvin Šimunov:



Predsjednik Tornada, Boris Marin:

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.