UOČI SKUPŠTINE I UPRAVNOG ODBORA KLUBA
Edvin Šimunov predsjednik; Subotić i Barančić kandidati za trenera?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.12.2010 u 23:37.
ZDNews.hr

Zdenko Mičić, Tonči Jerak, Dino Perović i Edvin Šimunov Foto: ZDS (arhiva)


Skupština Košarkaškog kluba Zadar koja je trebala biti održana u lipnju, čak je 6 puta odgađana. Konačno, potvrda je stigla i službeno, sjednica se održava sutra (ponedjeljak), bez odgode. Što nas novo očekuje nakon sjednice Skupštine KK Zadar doznali smo od jednog visokopozicioniranog HDZ-ovca koji je htio ostati anoniman.

Prva stavka dnevnog reda na sutrašnjoj sjednici bit će zaprimanje ostavke koju je prije mjesec dana kuvertirao još uvijek aktualni predsjednik KK Zadar, Dino Perović. On će biti razriješen s te funkcije, a za novog predsjednika bit će izabran također aktualni direktor zadarske tvrtke Liburnija, Edvin Šimunov. S funkcije člana Uprave bit će razriješen dosadašnji član Uprave kluba i predstavnik Grada Zadra, Alana Kociper, a novi član Uprave po prvi put će postati tajnik zadarskog HDZ-a, Svemir Bašić, doznajemo od našeg izvora.

Nakon sjednice Skupštine kluba, navodno bi se trebao sastati i Upravni Odbor KK Zadar na čijemu čelu bi trebao biti novoizabrani predsjednik, Edvin Šimunov. Što se direktora KK Zadar, Zdenka Mičića tiče, zadarski Tornado već je u nekoliko navrata tražio njegovu smjenu, pa tako postoji izgledna mogućnost se na jednoj od sjednica bude i o tome raspravljalo.

Prema neslužbenim informacijama, na sjednici Uprave, treneru Jusupu ponuditi će se sporazumni raskid ugovora te će klub krenuti u potragu za novim trenerom.

Zadarski kuloari danima bruje o petorici kandidata od kojih bi jedan trebao sjesti na užarenu klupu Zadra. Navodno su kandidati za nasljednika trenera Danijela Jusupa već do jučer bili Josip Pino Grdović, Josip Vranković i Ivan Sunara. Kako doznajemo od istog izvora, najozbiljnijih kandidati za Jusupovog nasljednika su aktualni pomoćni trener KK Zadar, Ivan Barančić, a navodno su uspostavljeni i prvi kontakti sa Slobodanom Subotićem Piksijem, bivšim trenerom Splita i Cedevite.

Što se privatizacije kluba tiče, nema nikakvih novosti, elaboracija je još uvijek u izradi te se čeka njena finalna verzija. Sve u svemu, sutrašnji dan (ponedjeljak) mogao bi biti vrlo interesantan što se KK Zadar tiče.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.