POTRAŽIVANJA
Damir Rančić od Zadra potražuje preko milijun kuna
Piše: H.B. | Objavljeno 24.12.2010 u 17:14.
ZDNews.hr

Damir Rančić, Robert Troha Foto: Arhiva


Nakon još jednog poraza košarkaša Zadra na domaćem parketu, Zadranima, osim rezultatski, ne ide ni na financijskom polju. Potraživanja iz prošle sezone imaju Boisa, Stipčević i Ružić, a novi na listi od danas je i bivši šuter Zadra, Damir Rančić koji, prema neslužbenim informacijama bliskim ZadarSportu od svog nekadašnjeg kluba potražuje preko milijun kuna! Iako smo u više navrata pokušali doći do službene provjere ove informacije, to nam nije pošlo za rukom, pa tako na novinarske pozive, kao što to obično biva, nitko ne odgovara.

Što se same atmosfere u klubu i oko nje tiče, zna se da ona već dugo vremena nije dobra. Novaca u klubu nema, a oni koji ga imali na raspolaganju prije početka sezone, potrošili su ih na krive igrače, te su morali tim istim igračima, od kojih neki nikad nisu ni zaigrali službenu utakmicu u dresu Zadra – isplatiti dio novca. Ukupna šteta nanesena klubu je veća od 100 tisuća eura, a za to nitko nije odgovarao. Oni koji su odgovorni radi ovakvog stanja, prebacuju krivnju s jednog na drugog.

Sinoćnji odlazak Tornada s tribine dao je jasno naslutiti kako se osjećaju zadarski navijači, ne samo Tornado, već i ostatak publike. Još jučer nakon utakmice Boris Marin, predsjednik udruge navijača jasno je kazao kako službeni Tornado želi odlazak trenera Danijela Jusupa i Direktora Mičića. Kritizirani su i zadarski 'gradski oci', najavljeni su i prosvjedi na zadarskim trgovima i ulicama.

Iako službenog datuma prvog prosvjeda još uvijek nema, neslužbeno doznajemo kako bi se i on uskoro trebao dogoditi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.