'NEZADOVOLJSTVO ĆEMO POKAZATI NA ULICAMA'
"Mičić i Jusup moraju napustiti klub. Izlazimo na trgove i ulice"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.12.2010 u 23:16.
ZDNews.hr

Boro Poštar Foto: ZadarSport (Arhiva)


Zadarski Tornado utakmicu Zadra i Širokog napustio je sredinom treće dionice. Iako su se u dvorani svi čudili radi ovakvog poteza, predsjednik Udruge navijača, Boris Marin obrazložio je ovaj postupak.

- Tornado je napustio utkamicu jer sam im ja tako rekao. Ja sam bolestan i nisam mogao biti na utakmici, no doznao sam da sedmorica navijača koja su u navijačkom vodstvu, nisu mogla ući u dvoranu, te sam im zato rekao da se solidariziraju s ostatkom i da napuste dvoranu, što su i učinili.

Prokomentirao je Boro i nesretni poraz Zadra od Širokog. Kazao je kako će Tornado svoje nezadovoljstvo iskazati na ulicama i trgovima Zadra, kada, kako već sam kaže, nisu poželjni u Dvorani. Dodao je i kako Tornado zahtjeva ostavke direktora Zdenka Mičića i trenera Danijela Jusupa. Vođenje klubom nazvao je dnom dna, a nije se libio prozvati ni gradske oce.

- Ovim putem prozivam gradske oce, pozivam trenera Danijela Jusupa i direktora Zdenka Mičića da napuste naš voljeni klub ako imaju iti malo dostojanstva i srama. Predsjednik kluba, Dino Perović već je napustio klub i pokazao je da ima čisti obraz. Ovo što se s klubom događa je nevjerojatno i sramotno. Pa nije Zadar izgubio od Reala nego od jednog Širokog koji ima manji proračun od nas. Kako je Tornado nepoželjan u vlastitoj dvorani, ovim putem upućujem poruku cjelokupnoj zadarskoj javnosti i svima, da ćemo svoje nezadovoljstvo iskazati javno, na ulicama i trgovima grada Zadra - kazao je Boro za ZadarSport nakon poraza Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.