ŠUTER ZADRA NA METI TURAKA
Za usluge Marka Cara zainteresirana je jedna momčad iz Turske
Piše: H.B. | Objavljeno 16.12.2010 u 21:47.
ZDNews.hr

Danijel Jusup i Marko Car Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaški klub Zadar sezonu 2010/11 otvorio je na najgori mogući način. Ni u najcrnjim slutnjama mnogi nisu mogli zamisliti ovakvu situaciju. Trenutno, rezultatski, izabranici Danijela Jusupa i Zdenka Mičića (obojica su slagala roster za sezonu 2010/11), u regionalnoj NLB ligi dijele posljednje mjesto s Crvenzom zvezdom. U trećerazrednom europskom natjecanju, EuroChallengeu, Zadar je drugi, ali dijeli mjesto sa posljednjim na tablici pošto i Apoel i Etha, koji su iza Zadra, imaju 7 bodova, kao i Zadar.

Igrači, koji u svakom trenutku klub mogu napustiti radi neisplaćenih dugovanja, dobro podnose besparicu u kojoj se KK Zadar nalazi. Do sada se nitko od igrača javno nije žalio na ovakvu situaciju, jer su vjerojatno i pristankom na ostanak u Zadru bili svjesni teške situacije. No, prije početka sezone novca je bilo i s njim se razbacivalo. Potjerana su čak trojica igrača, a proračun kluba, oni koji su dovodili igrače oštetili su za puno više od 100 tisuća eura. Naravno, za to nikad nitko nije odgovarao.

Kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskog zadarskom šuteru, Marku Caru, za ovog 25-godišnjaka iz Karlovca, koji je za Zadar nastupa treću sezonu za redom, navodno je zainteresirana jedna momčad iz Turske.Podsjetimo, prije početka natjecateljske sezone 2010/11, Car je imao ponude dvaju klubova, EWE Baskets Oldenburga i Cibone. Ipak, odlučio se ostati u Zadru.

Press služba ne funkcionira. Danima se javlja 'pretinac govorne pošte'

Iako smo do zaključka ovog članka pokušali u više navrata doći do potvrde ili demnatija ove priče, nitko (izuzev trenera KK Zadar, Danijela Jusupa, koji je kazao da prvi put čuje o tome) nije se javljao na mobitel. Na glasnogovorničin mobitel danima se javlja 'pretinac govorne pošte', a i kad joj je uključen mobitel, nitko ne odgovara na pozive. Što se ostalih u klubu tiče, također nitko danima ne odgovara na pozive.

Za kraj, ostaje nam za vjerovati kako će se razviti cijela situacija i hoće li Car biti četvrti igrač koji će ove sezone napustiti KK Zadar. Ako i dođe do realizacije transfera, Car bi mogao napustiti KK Zadar kao slobodan igrač iz razloga što mu dugovanja nisu podmirena.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.