NEMAR KLUPSKIH DJELATNIKA ILI NOVO POJAČANJE?
Nino Vlaić predstavljen na službenim web stranicama KK Zadar
Piše: H.B. | Objavljeno 15.12.2010 u 17:19.
ZDNews.hr

Profil Nina Vlaića na službenim stranicama KK Zadar Foto: KK Zadar


Prema službenim informacijama objavljenim na web stranicama KK Zadar, Jusup je svoje redove pojačao s 208 cm visokim krilnim igračem, Ninom Vlaićem. Iako smo u više navrata pokušali doći do službene potvrde ili demantija ove informacije u KK Zadar, to nam nije pošlo za rukom. No, kao što smo već kazali, na službenoj stranici KK Zadar, u rosteru za sezonu 2010/11 se nalazi igrač s brojem 23, Nino Vlaić.

Iako su iz kluba posljednjih dana slali priopćenja kao na traci, priopćenje o novom igraču nam nije stiglo, što ne znači da neće ukoliko je navedeni igrač uistinu potpisao za KK Zadar. Što se samog Vlaića tiče, neslužbeno doznajemo da on ima pravovaljani ugovor s KK Došk, pa je tako objava njegovog profila na službenoj stranici KK Zadar u cijelu priču unijela još više pomutnje.

Radi li se o nemaru djelatnika KK Zadar i o objavljivanju krivog profila igrača ili je klub uistinu potpisao još jednog mladog perspektivnog igrača, inače brata Antonija Vlaića, seniora Zadra, još uvijek nije poznato.

Također, na službenoj klupskoj stranici isti broj, 23, dodan je Ninu i Antoniu Vlaiću. Je li moguće da u KK Zadar ne znaju točno ime i prezime svog igrača, Antonija, pa su slučajno dodali i Nina?

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.