PREDSJEDNIK UDRUGE NAVIJAČA JAKO JE LJUT
[VIDEO] 'Jako smo ljuti na Zdenka Mičića. Neće nas se olako riješiti'
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.12.2010 u 20:09.
ZDNews.hr

Boris Marin Foto i Video: ZadarSport


Navijači Zadra su ljuti na direktora KK Zadar, Zdenka Mičića i Rajka Zuraka, člana Uprave. To je najmanje što možemo zaključiti nakon intervjua koji je predsjednik Udruge navijača Torando Zadar, Boris Marin odlučio dati ZadarSportu. Ljut je Boro iz razloga što je, prema njegovim riječima, priopćenje kojega je jučer izdao KK Zadar, utjecalo na današnje privođenje čak šestorice navijača Tornada kojima je izrečena mjera zabrane pristupa sportskim manifestacijama u roku od 8 dana. Kako neslužbeno doznajemo, od 7 sati ujutro, navijači su u postaji proveli između 3 i 4 sata.

- Jutros su me probudili momci iz Tornada sa informacijama da ih dvoje po dvoje privode u policijsku postaju – kazao je Boris Marin, popularniji pod nadimkom Boro Poštar za ZadarSport.

Između ostalog, u skoro šestominutnom izlaganju, Boro se obrušio na direktora KK Zadar, Zdenka Mičića i člana Uprave kluba, Rajka Zuraka.

– Jako smo ljuti na KK Zadar, a posebice na Zdenka Mičića i sad mu poručujem preko televizije ako se misle na ovakav način riješiti Tornada, koji je šesti igrač, u tome neće uspjeti. To mi govori Boro Marin zvan poštar i to tvrdim svojim životom – kazao je ljutiti Boro.

Zapitao se Boro i zbog čega se igrači Zadra ne smiju zahvaliti Tornadu na podršci, već se zahvaljuju 'publici'.

– Znam da bi momci to željeli reći. Zašto se toga nije nikad bojao Rok Stipčević? On je slavio Tornado i hvalio ga. Netko to igračima brani i netko se nas srami. Ili uprava ili trener, ali netko nas se srami. Netko bi želio da mi više ne dolazimo u dvoranu i zbog toga se mogu sramiti. Priopćenje kluba koje je jučer objavljeno, debelo je pripomoglo privođenju navijača danas – kazao je Boro.

Dodao je i kako je za to da se razotkrije i dozna tko su počinitelji napada na autobus Zadra u kojemu su bili igrači Partizana i stručni stožer beogradske momčadi kako bi se skinula ljaga s Tornada.

Za kraj, Boro je javnosti poručio sljedeće: KK Zadar je klub navijača Zadra, Tornada, a nikakvih Mičića, Zuraka, ni ovih ni onih.



Zadarska policija ima svoju verziju priče. Zamjenica glasnogovornika Policije, Sonja Šimurina za ZadarSport je potvrdila da je u tijeku kriminalistička obrada protiv počinitelja kaznenog djela protiv za sada nepoznatih osoba koji su kamenovali zadarski autobus s Partizanovim igračima.
- Vezano za događaj kamenovanja autobusa, provode se kriminalistički izvidi. Nakon svakog javnog okupljanja rade se izvidi prema osobama za koje se sumnja da su počinili prekršaj. Radimo izvide u oba smjera. Ako se dokaže da je netko od osoba koji su prisustvovali utakmici Zadra i Partizana učinio nešto nezakonito, podnijet ćemo prekršajne prijave protiv tih osoba – kaže Poljak

Upitali smo glasnogovornicu koliko je navijača dovedeno na obavijesni razgovor, no nismo dobili odgovor.

- Ne mogu komentirati to, osim što mogu reći da su u tijeku kriminalistički izvidi o svemu. Nakon istrage ćemo objaviti protiv koliko osoba su podnesene i koje prijave – kratko će Poljak.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.