HULIGANI NA DJELU
Kamenovan autobus KK Zadar s igračima Partizana
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.12.2010 u 22:35.
ZDNews.hr

Foto: Ezadar


Košarkaši Zadra zasluženo su slavili protiv Partizana, no da ova lijepa priča u konačnici ne dobije sretan epilog, pobrinula se skupina huligana koja je kamenovala autobus Zadra u kojemu su bili igrači Partizana i stručni stožer. Da stvar bude gora, šofer Zadra popularni Mige vozio je sporni autobus koji je na području Bilog Briga kamenovan i demoliran. Kako doznajemo, prilikom demoliranja autobusa ozlijeđen je trener Partizana, Vlada Jovanović.

Na službeni telefon redakcije ZadarSporta oko 21 sat i 30 minuta nazvao je i predsjednik Udruge navijača Tornado Zadar, Boris Marin koji se ogradio od incidenta.

- Tornado nema nikakve veze s ovim incidentom. Mi smo otišli svatko na svoju stranu kući zadovoljni. Osobno sam otišao u lokal na poluotoku sa svojim prijateljima proslaviti pobjedu Zadra. Koristim priliku da kao predsjenik Tornada izrazim žaljenje radi ovog incidenta. Tornado se čvrsto i oštro ograđuje od ovog nemoralnog čina. Mi smo igračima kroz cijelu utakmicu bili podrška od početka do kraja. Osuđujemo ovaj događaj i bilo kakav pokušaj da ga se poistovjeti s Tornadom.

Ovo su učinili neki neodgovorni pojedinci. I još je jedna stvar bitna. Autobu s koji je kamoneovan je zadarski, dosta je skup i lijep. Samo budala može razbijati svoj autobus i svoju imovinu. Ti pojedinci očito nisu razmišljali da igrači Zadra moraju otići u Beograd s tim istim autobusom. Napravili su tako medvjeđu uslugu Košarkaškom klubu Zadar jer sad je pitanje kako će se navijači Partizana ponašati prema igračima Zadra kada dođu u Beograd –
za kraj će Boris Mrain, popularniji pod nadimkom Boro Poštar.

Zakazala press služba, glasnogovornica na skijanju

Dodajmo i ovome kako smo u više navrata pokušali doći do službene informacije čelnih ljudi KK Zadar o ovom nemilom incidentu, no nitko nam se nije javljao. Zaštekala je i press služba KK Zadar za vrijeme utakmice jer službenih podataka nije bilo. Glasnogovornica kluba je na skijanju, no ni to nije bilo dovoljno čelnim ljudima KK Zadar da angažiraju adekvatnu zamjenu.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić:

- Kada smo krenuli iz hale pogođen je autobus sa dva kamena. Jedan je razbio staklo i pogodio Vladu Jovanovića u lice. Srećom, samo ga je okrznuo, tako da mu je lice malo isečeno i natečeno - rekao je Todorić za B92.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.