MAZANJE OČIJU ZADARSKIM PRETPLATNICIMA
Mičić najavio popust, u Adidasu se čude: Kakav popust?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.12.2010 u 17:10.
ZDNews.hr

Adidasov dućan Foto: Cromoda.com


Prije skoro tri mjeseca, pred početak prodaje godišnjih pretplata za utakmice KK Zadar (sezona 2010/11), na Višnjiku je direktor kluba, Zdenko Mičić predstavio program 'Prijatelji Košarkaškog kluba Zadar', na kojemu je između ostaloga kazano kako KK Zadar pregovara s Adidasom, koji je nešto ranije potpisao ugovor s Zadrom, kako bi pretplatnici i članovi i 'Prijatelji KK Zadar' mogli ostvariti popust u Adidasovim dućanima, kad i ako se otvore u Zadru.

- Pregovaramo s Adidasom da, kada se otvore njihovi dućani u Zadru, članovi mogu dobiti popust na kupnju sportske opreme. Jasno, moguće su i neke druge pogodnosti, koje imaju drugi klubovi prema svojim članovima, ali sve to ovisi o razvoju situacije i financijskoj moći kluba - kazao je Mičić.

Tri mjeseca kasnije, u Zadru se konačno pojavio i službeni Adidasov dućan, u sklopu novootvorene Supernove. No, u Adidasovom dućanu prodavačice kažu kako pojma nemaju o nikakvom popustu za pretplatnike KK Zadar.

Išli smo i korak dalje. Razgovarali smo s Ivanom Vrkić (Adidas specialist, Trade Marketing), koja također ne zna ništa o navodnim popustima koje bi zadarski pretplatnici trebali imati. U Adidasu nemaju pojma o nikakvom popustu, te sa čuđenjem pitaju odakle nam takve informacije.

ZadarSport: Poštovanje gospođo Vrkić, novinar ZadarSporta i SportPlusa pri telefonu.
Ivana Vrkić: Dobar dan, izvolite.
ZadarSport: Zanima me da li pretplatnici KK Zadar imaju popust u vašim dućanima?
Ivana Vrkić: Mislim da nemaju, od kud vam ta informacija?
ZadarSport: Pred sobom imam izjavu direktora KK Zadar, Zdenka Mičića.....
Ivana Vrkić: Pa ne znam zbilja, da li mi možete molim vas poslati e-mail jer imam sastanak pa ne mogu sada, odgovorit ću vam kad to provjerim kasnije. Provjerit ću, žurim na sastanak. Čim budem imala informaciju, javim vam se tokom dana (25. Listopada).Nastojat ću vam to danas odgovoriti jer upravo imamo zbilja važan sastanak.

Nakon što nam je gospođa Vrkić ostavila e-mail je te kazala kako će se javiti do kraja dana, to se ipak nije dogodilo do danas , 8 dana kasnije od obećanog termina. Pokušali smo doći i do druge strane, no u KK Zadar, kao što pretpostavljate, novinarima nitko ne odgovara na pozive, pa je tako javnost u konačnici ostala uskraćeni za službeni odgovor.

I da, na kraju, ipak ništa od popusta u Adiasovim dućanima, kao što se i pretpostavljalo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.