VRANČIĆ ĆE UPOZORITI MIČIĆA NA PONAŠANJE
Gradonačelnik kritizira Mičića: On mora biti na usluzi medijima!
Piše: Znet.hr | Objavljeno 2.12.2010 u 22:26.
ZDNews.hr

Zvonko Vrančić - gradonačelnik Zadra Foto: ZadarSport (arhiva)


- Mičić mora odgovarati na zanimanja javnosti i biti na usluzi javnosti i medijima. Što se tiče njegove plaće i duga kluba, to trebate pitati sam klub jer mi točnu informaciju nemamo, komentirao je gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić i naglasio kako će upozoriti Mičića na ponašanje i nekomunikaciju s medijima

Ne odgovaranje na pozive novinara, odnosno poklapanje slušalice, ne odgovaranje na službene upite poslane mailom i putem faxa, nemogućnost dolaska do informacija i zadnje, kaznena prijava protiv novinara, sve su to situacije koje se pletu u zadnje vrijeme oko direktora KK Zadar Zdenka Mičića.

Pitali smo stoga gradonačelnika Zadra kako komentira ponašanje direktora Kluba prema medijima, a nakon što nam je rekao kako nije upućen u određene situacije, objasnili smo mu između ostalog i najnoviju vrstu izbjegavanja poziva “Ja nisam Zdenko Mičić” te mu rekli kako imamo i poruku s mobitela dotičnog s tom tvrdnjom.

- Ne mogu komentirati određene slučajeve jer nisam upućen u to, ali ako je tako kako vi kažete moram reći kako su direktor, a i drugi djelatnici kluba dužni komunicirati s medijima i s javnošću. Mičić mora odgovarati na zanimanja javnosti i biti na usluzi javnosti i medijima. Što se tiče njegove plaće i duga kluba, to trebate pitati sam klub jer mi točnu informaciju nemamo, komentirao je gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić i naglasio kako će upozoriti Mičića na ponašanje i nekomunikaciju s medijima.

Budući da smo prije više od 15 dana poslali Mičiću službeni upit s pitanjima, između ostalog i o tome – kolika mu je plaća, je li redovita ili i njemu kasni kao i drugim djelatnicima Kluba, koliki je točno dug Kluba bio kada je on došao na mjesto direktora, a koliki je trenutno, gdje su novci koji su bili namjenjeni za Greera, Perinčića i Golemca te zašto se od tog “ušteđenog” iznosa ne kompenziraju plaće djelatnicima Kluba… nadamo se da će Mičić reagirati na upozorenje gradonačelnika te početi komunicirati s medijima?

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.