UOČI UTAKMICE SA SLAVEN BELUPOM
Bepo Bajlo: "Pobjeda bi unijela dodatan mir u naše redove"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.12.2010 u 15:24.
ZDNews.hr

Prof. Josip Bepo Bajlo Foto: ZadarSport (arhiva)


U subotu, 4. prosinca, s početkom u 16 sati, nogometaši Zadra na Stanovima će odigrati susret 18. kola Prve HNL protiv Slaven Belupa. Zadrani su u posljednjem, 17. kolu poraženi od Karlovca 1-0, pa će tako Zebićevi izabranici šansu za učvršćenjem na tablici tražiti upravo protiv momčadi Mile Petkovića, koja je posljednje dvije utakmice – remizirala.

Sportski direktor NK Zadar, profesor Josip Bepo Bajlo, u najavi utakmice osvrnuo se na poraz Zadra u Karlovcu.

- Na utakmici s Karlovcem smo pokazali jedan dobar i pozitivan karakter. Ipak, iako se to iz rezultata ne vidi, dobro smo se snašli na ledenom terenu prekrivenim snijegom. Karlovac je imao jednu polušansu i iz nje su zabili taj pobjedonosni gol, dok mi, s druge strane, nismo iskoristili tri, četiri stopostotne šanse te smo se na kraju kući vratili poraženi, ali ne i poniženi – kazao je Bajlo.
O Slavenu i njegovom treneru, profesor ima samo riječi hvale.

- Što se tiče Slaven Belupa, oni su kvalitetna momčad, međutim, očito je da osciliraju u formi. U Šibeniku su igrali 3-3, dok su kod kuće također remizirali s Interom, 0-0. Mislim da trener Mile Petković dobro vodi tu momčad i zasigurno ih ne smijemo podcijeniti. Imaju i oni svoje adute, da se razumijemo – riječi su zadarskog sportskog direktora.

Bajlo smatra kako Zadar u posljednje vrijeme igra dobro te dodaje kako bi pobjeda nad momčadi iz Koprivnice kupila dodatan mir te učvršćenje na sredini ligaške ljestvice.

- Zadar, Bogu hvala, igra dobro u posljednje vrijeme. No, utakmicu protiv Belupa jednostavno moramo dobiti ukoliko se želimo povezati sa sredinom tablice. To bi nam ujedno i kupilo mir za dvomjesečni period pauze od igranja u ligi i priprema koje nam slijede nakon ove utakmice (19. kolo 1.HNL-a igra se 36. veljače 2011.) – kaže Bajlo te za kraj dodaje:

- Zadar je favorit, kao što sam već rekao, ali to trebamo dokazati na terenu. Terkeš je opet na raspolaganju treneru Zebiću, dok Ježina i Bilaver nisu u sastavu. Pozivam publiku da nas podrži u što je moguće većem broju - za kraj će sportski direktor NK Zadar, profesor Josip Bepo Bajlo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.