NEDOVOLJNO RUKU
Ipak ništa od Zmage Sagadina, Uprava ga nije htjela
Piše: H.B. | Objavljeno 1.12.2010 u 14:44.
ZDNews.hr

Ivan Barančić, Zmago Sagadin i Tihomir Bujan Foto: ZadarSport (arhiva)


ZadarSport sinoć je objavio vijest kako bi Danijela Jusupa na klupi Zadra uskoro trebao naslijediti bivši trener Zadra Zmago Sagadin. Informacija je ovo koju smo doznali od izvora iz same Uprave KK Zadar.

Ipak, prema najnovijim informacijama koje dolaze od istog izvora, očito je kako u Upravi Zadra nema dovoljno podignutih ruku za Sagadinov povratak (Uprava KK Zadar broji 13 članova), iako je slovenski stručnjak, prema našem izvoru koji je želio ostati anoniman, bio voljan vratiti se na kormilo Zadra.

Slijedom događaja, radi kazne koju je zaradio trener Zadra, Danijel Jusup, utakmicu s Cibonom vodit će Ivan Barančić. Za dodati je i podatak kako nije isključeno da će upravo on ostati na kormilu Zadra do kraja sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.