ZADARSPORT DOZNAJE
Zmago Sagadin dolazi umjesto Danijela Jusupa!?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.11.2010 u 21:25.
ZDNews.hr

Ivan Barančić i Zmago Sagadin vjerojatno će još jednom postati kolege Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon niza katastrofalnih rezultata u NLB ligi (Zadar dijeli posljednje mijesto sa Crvenom zvezdom) i EuroChallenge kupu, a posebice nakon poraza od Krke na domaćem terenu (NLB) i ETHA-e (EuroChallenge kup), Uprava KK Zadar navodno želi smijeniti Danijela Jusupa.

Zmago Sagadin, koji je 8. veljače 2009., na prijedlog tadašnjeg predsjednika KK Zadar, Kristijana Magaša, naslijedio Denisa Pleslića na funkciji novog trener Zadra, vrlo vjerojatno će još jednom postati trener Zadra, doznajemo od izvora iz Uprave KK Zadar.

Dodajmo ovome i informaciju kako je Sagadin također izrazio želju za povratkom u Zadar, a navodno bi cijeli proces trebao biti finaliziran unutar nekoliko dana.

Podsjetimo, nakon poraza od Cedevite, Upravni odbor smijenio je trenera Sagadina 17. siječnja, a ubrzo je, nakon što je jednu utakmicu Zadra vodio Tihomir Bujan, vodstvo Zadra preuzeo još uvijek aktualni trener Danijel Jusup.

Da ne bi ispalo da pišemo neprovjereno, kao što je to često aktualni direktor KK Zadar, Zdenko Mičić (koji sam šalje priopćenja medijima, potpisujući se pod 'Uprava KK Zadar') znao kazivati, u više navrata smo pokušali doći do službene potvrde ili demantija ove priče, ali nitko od osoba iz kluba nam nije odgovorio na poziv, pa je tako javnost još jednom ostala uskraćena za informaciju.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.