JOŠ JEDAN PORAZ U NIZU
Zadar na Cipru poražen od ETHE Encomi 78-66
Piše: | Objavljeno 30.11.2010 u 18:18.
ZDNews.hr


Kad smo pomislili da gore ne može, u iščekivanju pobjede koja je Zadranima trebala dati malo povjetarca u leđa pred utakmicu s Cibonom u regionalnoj ligi, izabranici Danijela Jusupa poraženi su u 3. kolu EuroChallenge kupa od momčadi ETHA Encomi koja do utakmice sa Zadrom nije imala niti jednu pobjedu.

Dobro su domaći otvorili utakmicu, te su nakon nepune dvije minute imali prednost od 5 koševa (8-3), no tricom Cara, te polaganjem Dundovića, Zadar uspijeva izjednačiti na 8-8. Koševima Massambe, ranije i Dabkusa, ETHA odlazi na nova 3 koša prednosti. Priključak Zadra najviše je ovisio o danas vrlo dobrom Ivi Ivanovu, koji 2 minute prije kraja prve četvrtine zakucava, a nakon njega i Batur postiže koš za -1 (16-15). Ipak, koševima Massambe, koji postiže koš i tricu 2 sekunde prije kraja prve četvrtine, ETHA nakon prve dionice ima prednost od 6 koševa (22-16).

Trica Cara u 24. minuti (24-23) dala je novu nadu Zadranima. No, domaći su danas bili besprijekorni. Koševima Dabkusa, Johnosona i Tutta, ETHA odlazi na 38-28. Koševima Bilana, Zadar je uspio doći do svog 30. koša, dok je s druge strane precizan bio Cup koji pogađa dva bacanja za 42-30. Koševima Golubovića dvije sekunde prije kraja prvog poluvremena, ETHA ima prednost od čak 14 koševa (44-30). Do kraja utakmice, Zadrani su sustizali rezultat, no nisu uspjeli u svom naumu.

Najbolji u redovima pobjednika bio je Johnson sa 20 koševa, dok je Dabkus dodao 13. U redovima Zadra, bolji od ostalih bio je Ivanov sa 12, Brown sa 7 (10 skokova), te Dundović sa 11 postignutih koševa. Car je također dodao 11 koševa, dok su kapetan Vladović i Batur postigli po 8.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.