TKO ORGANIZIRA PROSVJED?
Nepoznata osoba poziva navijače na prosvjed, Tornado se ograđuje
Piše: H. B. | Objavljeno 29.11.2010 u 14:39.
ZDNews.hr

Letak objavljen na Facebooku Foto: Facebook


Sinoć u 1 sat i 39 minuta na e-mail redakcije portala ZadarSport stigla je poruka sljedećeg sadržaja:

"pozdrav.
pozivamo Vas 1.12.2010 na NARODNI TRG da budete svjedok prosvjeda protiv Uprave KK Zadar i gradskog HDZ-a te vas molimo da ovo prenesete u Vašem mediju. Također, otvorena je i Facebook grupa uoči samog prosvjeda. Očekujemo veliki broj navijača. Vidimo se.

http://www.facebook.com/#!/pages/Mirni-Prosvjed-Protiv-Uprave-Kosarkaskog-Kluba-Zadra/170254479664176"


Nepoznata osoba kreirala je na popularnoj društvenoj stranici, Facebooku, grupu u kojoj se pozivaju, kako tamo piše, "Sve Zadrane i one kojima je KK Zadar u srcu da se srijedu 1.12.2010 u 20 sati okupe na Narodnom trgu, te da na miran način pokažemo gradskom HDZ-u, koji je klub doveo tu gdje je sad što mislimo o tome". Na letku koji je objavljen na Facebooku prekrižen je i logotip HDZ-a.

Boris Marin, popularniji pod nadimkom 'Boro Poštar' u razgovoru za ZadarSport kazao je kako nitko iz Tornada nije povezan s ovim pozivom.

- Mi svoje nezadovoljstvo iskazujemo na tribinama, a tako će biti i na sljedećim utakmicama. Tornado nema veze s ovim pozivom niti je bilo tko od članova Tornada povezan na bilo kakav način s ovim prosvjedom - kazao je za kraj Boro.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.