1. HNL
Nogometaši Zadra poraženi od Karlovca 1:0
Piše: Sportnet.hr | Objavljeno 28.11.2010 u 19:07.
ZDNews.hr

Foto: Ezadar


U 17. kolu domaćeg prvenstva Karlovac je na svom terenu pobijedio Zadar 1:0. U vrlo teškim uvjetima za igru momčad Igora Pamića bolje se snašla te je uspjela sačuvati vodstvo iz 19. minute. Jedini pogodak na utakmici postigao je Josip Jerneić.

Utakmica između Karlovca i Zadra odigrana je na izrazito teškom terenu. Naime, cijeli je teren osim onog dijela ispred vratara i središnjeg kruga bio prekriven snijegom. Uoči utakmice Igor Pamić je rekao da moraju dobiti na - mišiće, a to se i dogodilo. U jednoj izjednačenoj i borbenoj utakmici momčad s Korane uspjela je zabiti jedan gol i tako doći do tri važna boda.

Prvih desetak minuta prošlo je bez većih uzbuđenja. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena, a na teškom terenu igračima je bilo izuzetno teško nešto iskombinirati. Zbog toga su i jedni i drugi pokušavali nešto konkretno napraviti s dugim loptama i iz prekida. Tako je u 15. minuti ubacio Batarelo, ali je udarac Karabatića obranio Gluić. Nakon toga su gosti imali lijepu priliku, ali je udarac Ćurjurića prohujao pokraj desne vratnice domaćeg gola.

Međutim, Karlovac je u 19. minuti uspio svladati Gluića. Ponovno je ubacio Batarelo s lijeve strane, a u gužvi pred golom Zadra najbolje se snašao Josip Jerneić, koji je poslao loptu iza leđa gostujućeg vratara. Zadrani su imali novu veliku priliku u 24. minuti. Ponovno je pucao Ćurjurić sa nekih 13-14 metara, ali je Lovrić obranio njegov udarac i tako spasio svoju momčad. Efektno je škaricama u 27. minuti pokušao Karlo Primorac, međutim, nije došlo do promijene rezultata. Nakon izjednačenih prvih 45 minuta, na odmor se otišlo s minimalnom prednošću Karlovca. U drugom poluvremenu nastavilo se s istom igrom kao i prije pauze. Igralo se dosta borbeno s obje strane, međutim, takva igra rezultirala je s puno pogrešaka, a kako je vrijeme odmicalo teren je bio sve teži za igru.

U zadnjoj utakmici na svom terenu u prvom dijelu sezone Karlovac je došao do važne pobjede protiv Zadra. Svih 90 minuta prošlo je u izjednačenom ritmu, a zbog izuzetno teškog terena utakmicu je obilježilo mnoštvo pogrešnih dodavanja i prekida. Ipak, u takvoj igri bolje se snašla momčad s Korane koja je tako došla do tri važna boda.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.