ŠEF OMLADINSKOG POGONA ZADRA U HERCEGOVINI
Joško Pulja novi trener Brotnjo Čitluka
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.11.2010 u 19:34.
ZDNews.hr


Šef omladinskog pogona KK Zadar, Joško Pulja, postao je novi trener KK Brotnjo Čitluk. Kao što je poznato široj zadarskoj javnosti, u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Pulja je vodio košarkaše Zadra, Dubrave, Zagreba i Šibenke. Ono po ćemu će Pulja zasigurno najviše ostati zapamćen je to da je kao trener 2000. godine osvojio srebro na Juniorskom prvenstvu Europe s mladom reprezentacijom.

Pulja, koji je u više navrata izjavljivao kako ne želi voditi seniorku momčad Zadra, ipak se odlučio oživiti svoju trenersku karijeru, a na mjestu trenera Brotnja naslijedio Nedjeljka Zeleniku koji je nakon nakon poraza u 5. kolu protiv Leotara podnio ostavku.

Pulja nam je prije dva dana kazao kako je spreman pomoći Brotnju, ukoliko ga netko iz kluba pozove, a to je i službeno učinio danas.

Iako smo u više navrata pokušali doći do komentara čelnih ljudi KK Zadar o ovoj vijesti, na naše pozive nitko nije odgovarao, pa je tako javnost ostala uskraćena za službeni komentar KK ZAdar. Tko će i hoće li itko zamijeniti Pulju na funkciji šefa omladinskog pogona, koju je do jučer obnašao u Zadru, također nije poznato.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.