DANAS NA STANOVIMA
Na vratima Zadra umjesto povrijeđenog Ježine bit će Gluić
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 20.11.2010 u 13:43.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: ZDS (arhiva)


Nakon pobjede nad nogometašima Rijeke, izabranici Dalibora Zebića danas s početkom u 16 sati odigrat će drugu uzastopnu utakmicu na Stanovima protiv Varaždina. Osokoljeni pobjedom u posljednjem kolu protiv Rijeke, nogometaši Zadra zasigurno će i u ovoj utakmici ići na pobjedu, koja bi im donijela još čvršći priključak i stabilizaciju na sredini ljestvice.

Trener Zadra na raspolaganju neće imati prvog vratara, Antonia Ježinu kojega je prije nekoliko dana za gležanj ugrizao pas, pa će tako na vrata mladi vratar Tomislav Gluić.

– Imam potpuno povjerenje u našeg perspektivnog vratara Gluića, na kraju krajeva on je već nekoliko puta ulazio u igru kada Ježina nije mogao braniti. Pokazao je da se na njega može računati i to je jedan veliki plus – kazao je Zebić o Gluiću koji sutra starta od prve minute na vratima Zadra.

Gluić, Skočibušić, Puljić, Con, Šare ili Vasilj (Zebić kaže da neće biti siguran do početka utakmice), Bilaver, Pezo, Banović, Mršić, Santini i Terkeš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.