IZVOR BLIZAK GRADSKOM HDZ-u:
"Kalmeta je ljut, Mičić će biti smijenjen na skupštini"
Piše: H.B. | Objavljeno 18.11.2010 u 20:34.
ZDNews.hr

Zdenko Mičić Foto: ZadarSport (arhiva)


Prema pisanju portala Znet, na sljedećoj skupštini KK Zadar, koja bi uskoro trebala biti održana, smijenit će se aktualni direktor kluba, Zdenko Mičić.

"Prema dojavi koja je u redakciju Z NET-a stigla iz izvora bliskih gradskom HDZ-u, doznajemo kako na sljedećoj skupštini Uprava KK Zadar planira smijeniti aktualnog direktora Kluba Zdenka Mičića. Skupština je trebala biti održana još u lipnju, ali je odgođena. Navodno je predsjednik županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta ljut zbog aktualnog stanja u Klubu i na Mičića jer se u javnosti Kalmetu spominje u negativnom kontekstu. Prema pričama koje kruže Zadrom, ali i internetskim forumima, Kalmeta je navodno “postavio Mičića na mjesto direktora”. Ministar stoga želi prekinuti dovođenje njega u negativni kontekst skupa s Klubom zbog direktora. Zasad nije poznato tko će biti predložen na Mičićevo mjesto." - stoji u tekstu Zneta.

Iako smo u više navrata pokušali doći do potvrde ili demantija ove informacije u KK Zadar, pogađate, nitko iz press službe nam nije odgovarao na pozive!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.