ZABRINJAVAJUĆA SITUACIJA
Jusup nakon poraza od Igokee: "Uvijek nam malo nedostaje"
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 14.11.2010 u 23:03.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: 057info


Imali su 13 razlike na početku, napad za pobjedu pred kraj utakmice, ali su sami krivi za poraz. Koš-faul Joksimovića, skok u napadu Harrisa i izgubljena lopta bekova Zadra u kombinaciji, donijeli su Igokei toliko željenu pobjedu kojom su upravo Zadrane ostavili da prave društvo Zvezdi na dnu ljestvice.

“Ova pobjeda vrijedna je četiri boda. Zadar je ovdje došao dva dana ranije, odradio tri treninga, mobilizirao ne znam ni ja koga i što kako bi pobijedio. Zadar nije odigrao lošu utakmicu. Izgubio je četiri utakmice na jednu loptu, došao ovdje da vrati taj kiks protiv Radničkog. U Zadru je nepodnošljiva atmosfera, zato su i ‘pobjegli’ ovdje nešto ranije. Mi također bi trebali učiti takve stvari”,
istaknuo je u podužem monologu trener domaćih Slobodan Klipa.

“Vijek trajanja” Igokeinih trenera nije dugačak. Gazda kluba iz Aleksandrovca Milorad Dodik nema previše strpljenja s momčadi koja je kompletno nova za ovu sezonu i zato je Klipi ova pobjeda bila imperativ.

Što se Zadra tiče, pored velikih financijskih problema hrvatski viceprvak sada je u situaciji da s pretposljednje pozicije ulazi u seriju teških utakmica (Budućnost, Krka, Cibona, Partizan, Hemofarm…)

b>“Imali smo šansu dobiti utakmicu. Posljednja akcija preslikava cijelu utakmicu. Morali smo prije prelomiti i prelagano smo ispustili prednost. Uvijek nedostaje malo da dobijemo utakmicu”, kazao je trener Zadra Jusup nakon drugog poraza u nizu.

Zadar je najboljeg strijelca Igokee Briana Chasea ostavio bez ubačaja iz igre, ali ni to nije bilo dovoljno.

“Taktički svjesno smo išli da zatvorimo njihovog playmakera Chasea. Kontrolirali smo rezultat i na kraju presudila je naša dekoncentracija. Osciliramo i u skoku, ovdje smo imali čak 17 napadačkih skokova, a izgubili meč i to je zabrinjavajuće”, dodao je Jusup.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.