NAKON ŠEST ODBIJANACA
Ivan Tomas sve dogovorio sa Zadrom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.11.2010 u 21:52.
ZDNews.hr

Ivan Tomas Foto: NLB


Kao što smo već objavili prije točno mjesec dana, Ivan Tomas, brat mnogo popularnijeg šuter, Marka Tomasa, koji je lanjsku sezonu prosjedio na klupi Cibone uskoro bi se trebao pridružiti KK Zadar. Podsjetimo, Tomas je već imao suradnju s trenerom Jusupom, kada je sadašnji zadarski strateg vodio ruski Lokomotiv Rostov. Za istaknuti je i podatak kako je šef omladinskog pogona KK Zadar, Joško Pulja, također zagovarao dolazak Tomasa u Zadar u više navrata.

Iako nitko iz kluba, kao što to obično biva, nije htio potvrditi, ali ni demantirati ovu vijest, neslužbeno doznajemo od izvora iz KK Zadar da u Jazinama očekuju ispisnicu iz KK Križevci (gdje je do sada Tomas igrao) koja bi u Zadar trebala stići unutar nekoliko dana.

Također, doznajemo da Tomasu neće biti ponuđen profesionalni ugovor, već će do početka sljedeće godine igrati za manju mjesečnu plaću, a u sve to bit će uključen stan i hrana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.