KLUPSKI DJELATNICI SU 6 MJESECI BEZ PLAĆE
Kondicijski trener Jurica Šango u štrajku
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.11.2010 u 21:14.
ZDNews.hr

Jurica Šango Foto: ZL


Košarkaši klub Zadar ostao je bez kondicijskog trenera Jure Šanga. Iako ne treba posebno isticati koliki je doprinos Šango dao KK Zadar, činjenica kako klub ne funkcionira na način na koji bi trebao, natjerala je Šanga da prestane s radom. Kako doznajemo od izvora iz KK Zadar, Šango i ostali djelatnici nisu primili plaću već 6 mjeseci, pa tako nije isključeno da se Šangu u štrajku pridruži još netko od kolega. A da ovu situaciju ne shvaćaju ozbiljno u KK Zadar, dokazuje i činjenica da u posljednjih 6 mjeseci nije napravljeno apsolutno ništa da se klupskim djelatnicima omogući ono što su svojim mukotrpnim radom zaslužili.

Plaćanje na crno

Također, u javnosti se pojavila informacija da se pojedinim djelatnicima kluba na crno isplaćivao dio plaća, koji nije evidentiram u klupskim ni knjigovodstvenim knjigama. Iako smo u više navrata pokušali doći do službene verzije ove priče, kao što to obično biva, na telefon glasnogovornice se nitko nije javljao.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.