ZADARSKI KRILNI CENTAR UOČI UTAKMICE S RADNIČKIM
Mario Dundović: Dat ćemo sve od sebe
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 5.11.2010 u 17:47.
ZDNews.hr

Mario Dundović Foto: ZL


Pred košarkašima Zadra još je jedna, prema najavama trenera i igrača - teška utakmica. Nakon dvije pobjede u nizu, izabranici Danijela Jusupa će u nedjelju, s početkom u 17 sati u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku ugostiti Radnički koji ima omjer 1-4 te se nalazi na pretposljednjem mjestu na tablici NLB lige. Razgovarali smo s Mariom Dundovićem, zadarskim krilnim centrom, koji je u najavi utakmice kazao kako Radnčki ne treba podcijeniti, a kao njihovu najjaču stranu, ističe kvalitetnu visoku liniju predvođenu Leejem, Vukosavljevićem i Dragojlovićem.

- Radnički ima vrlo kvalitetnu visoku liniju koju predvode Amerikanac Lee, zatim Vukosavljević i Dragojlović. Na poziciji razigravača je Marković te je Radnički dosta kvalitetna ekipa, a to što su dosad upisali samo jednu pobjedu ništa ne znači- kaže Dundović o Zadrovom sljedećem protivniku.

Sigurno je kako Zadar, ukoliko želi doći do pobjede, mora odigrati i više nego dobru obranu. Svjestan je toga Dundović koji je kazao kako bi bilo dobro da Zadrani imaju i dobar šuterski dan.

- Mi moramo odigrati maksimalno koncentrirano u obrani, a u napadu čekati svoju priliku za šut te uz dobru trku i veliko zalaganje doći do pobjede. Ova utakmica protiv Radničkog nam može okrenuti sve u pozitivu i onda će nam sigurno biti još mnogo lakše. U svakom slučaju moramo kroz dobru obranu pokušati istrčavati kontre i ako to budemo dobro radili, bit će mnogo teže njima braniti se, a ako budemo imali kvalitetan šuterski dan, vjerujem da možemo doći do vrlo vrijedne pobjede, možda i na lakši način nego što smo dosad pobjeđivali – riječi su zadarskog krilnog centra, koji je za kraj dodao:

- Za svaku smo se utakmicu dosad pripremali s jednakom željom. Nekad smo imali manje sreće, nekad više u toku utakmice, ali moramo igrati utakmicu po utakmicu i ginuti za svaku loptu. Pogotovo sad kad smo ojačali samopouzdanje što nam može mnogo značiti u daljnjem tijeku natjecanja – za kraj će Dundović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.