PREDSJEDNIK OSUĐUJE PRIJETNJE
Dino Perović: Ukoliko je Mičić prijetio novinarima, kaznit ćemo ga
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 4.11.2010 u 21:26.
ZDNews.hr

Dino Perović Foto: ZadarSport (arhiva)


U kontekstu članka kojega smo jučer objavili, a u kojemu je napisano da je direktor KK Zadar, Zdenko Mičić prijetio nekolicini novinara, njegov nadređeni, predsjednika KK Zadar, Dina Perović kazao je kako osuđuje direktorove prijetnje, ukoliko su one uistinu izrečene, kazavši kako će kazniti ga kazniti ukoliko je istina da je Mičić prijetio novinarima.

- Svaka prijetnja je za osudu, pa i ona direktora Mičića, ukoliko je on stvarno prijetio novinarima. Oštro osuđujem takvo neprimjereno ponašanje. Istražit ćemo što se stvarno dogodilo nakon što se vratim u Zadar. Ako se ustanovi da je prijetio novinarima, Mičić će biti sankcioniran, a o sankcijama ćemo tek vidjeti. Ono što ja naglašavam i što želim istaknuti je to da se ne treba ulaziti u nikakve prepirke i rasprave s novinarima, a pogotovo ne na takav način. To je za svaku osudu - kazao je Perović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.