SAD SE IMA, SAD SE NEMA. TKO TU KOGA?
Nikola Blažević i Teo Petani na probi u Zadru
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.11.2010 u 15:40.
ZDNews.hr

Teo Petani i Nikola Blažević Foto: Montaža (ZL i ZS)


Nakon mjesec dana bezuspješnih pokušaja da se u klub dovede novo pojačanje na razigravačkoj poziciji, trener KK Zadar, Danijel Jusup kazao je kako se odustalo od dovođenja stranog igrača koji je trebao poslužiti kao zamjena za kapetana Jakova Vladovića. Interesantan je i podatak kako je prije dva dana, kada su u kombinacijama za dovođenje igrača bio Tre Kelley – bilo novca za dovođenje igrača,. Do jučer je bilo upaljeno zeleno svjetlo za dovođenje pojačanja na razigravačkoj poziciji, no uprava kluba preko noći je donijela odluku kako se od daljnjeg traženja odustaje!. Netko bi rekao, "tko tu koga".

No, bilo kako bilo, trener Zadra danas je pred okupljenim novinarima kazao kako će na probu dovesti dvojicu igrača. Radi se o bivšem igraču Borik Puntamike, Teu Petaniju i Nikoli Blaževiću, bivšem junioru Zadra. Prema neslužbenim informacijama, niti jedan od gore navedenih mladića neće participirati u rosteru Zadra za ogled s Radničkim.

Više u audio prilogu s Novog Radija


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.