NI ŠESTI IGRAČ S JUSUPOVE LISTE NE ŽELI U ZADAR
Robert Jablan: Samo Udrih odbio je doći u Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.11.2010 u 20:52.
ZDNews.hr

Samo Udrih - ne želi u Zadar Foto: NLB


Šestorica igrača odbila KK Zadar
Iako se u KK Zadar vole pohvaliti kako posluju transparentno i po zakonu, realnost je bitno drugačija. Upravo radi lošeg poslovanja, KK Zadar nalazi se na FIBA-inom sudu radi nepodmirenih dugovanja prema Američkom centru Trentu Plaistedu, a navodno se spremaju i nove tužbe, sada već bivših igrača KK Zadar. Čak je izgledalo kako će se KK Zadar pojačati na razigravačkoj poziciji do nedjeljne utakmice s Radničkim, no gorka realnost je takva da se to gotovo sigurno neće dogoditi. Podsjetimo, Američki centar navodno je bio u pregovorima za Zadar još prije nešto manje od mjesec dana, no u Zadar nije došao – već ga je prijavio FIBA-i radi duga većeg od 300 tisuća kuna. I nije Plaisted jedini koji ima svoja potraživanja. Prema neslužbenim informacijama ljudi iz KK Zadar, navodno se spremaju i nove blokade računa. Za kraj, dodajmo kako su u KK Zadar (ono što je poznato javnosti) odbili doći Richard Delk, Pankracije Barać, Jerel McNeal, Curtis Jerrells, Tre Kelley i Samo Udrih. Nagradno pitanje: Tko je sljedeći?
Danas i jučer trener Zadra, Danijel Jusup, javno je isticao kako u Samo Udrih i Tre Kelley najozbiljniji kandidati za novo pojačanje KK Zadar na razigravačkoj poziciji. U isto vrijeme, pojedini članovi uprave KK Zadar nisu bili za dovođenje Kelleya u Zadar iz razloga što je Amerikanac za svoje usluge navodno tražio mjesečnu plaću od 15 tisuća eura.

- Za to se novaca nema, Kelleyevi zahtjevi su ipak previsoki i morat ćemo potražiti nekakvo drugo rješenje - kazala nam je jučer jedna visokopozicionirana osoba iz KK Zadar koja je željela ostati anonimna. No i ta njegova izjava je vrlo nelogična, jer se zadarska javnost iz dana u dan pita gdje su novci od ostatka ugovora od Golemca i Greera te zašto se taj novac, koji je ostao u klubu, ne može investirati u dovođenje kvalitetnog pojačanja na 'jedinici', kao što je Kelley.

I dok su se u KK Zadar dvoumili oko Kelleya i Udriha, naišli su na dvostruki odbijanac. Tre Kelley jučer je u jutarnjim satima potpisao za belgijsku momčad Oostende, dok je Samo Udrih i dalje bez kluba, ali je preko svog agenta, Roberta Jablana poručio kako ga Zadar neće vidjeti.

- Uvijek mi je drago kad me nazove netko iz Zadra. Odmah da vam kažem kako moj klijent Samo Udrih neće potpisati za Zadar. On je to odbio. Moram naglasiti kako je jedan od razloga taj što je Zadar na lošem glasu zbog neplaćanja i ostalih stvari koje su javnosti poznate, a drugi razlog je taj što Samo čeka ponudu Španjolskog kluba iz razloga što mu djevojka živi u Španjolskoj. On je do sada odbio dvije ponude, prvo je stigla ponuda PAOK-a, zatim i Arisa. Dakle, jasno je da Samo neće nositi dres Zadra –
kazao je Robert Jablan.

Upitali smo Jablana da li je osobno, kao predstavnik agencije XXL nudio predstavnicima KK Zadar neke druge igrače.

- Da vam iskreno kažem, nisam im nudio nikoga, a razlog je taj što mi KK Zadar duguje dosta novaca za transfera ostalih igrača – iskreno će Jablan.

Potraga za razigravačem se i dalje nastavlja. Samo je pitanje do kada…

Stiglo kasno priopćenje iz KK Zadar
Nakon što je Robert Jablan za ZadarSport kazao kako Samo Udrih neće doći u KK Zadar, javila se i press služba kluba, koja je samoinicijativno svim zadarskim redakcijama poslala priopćenje u kojemu se navodi stara vijest, kako Samo Udrih neće postati novi člana Zadra.

Poštovani,

izvještavamo Vas kako Samo Udrih neće postati novi član KK Zadar. Nakon
pregovora,spomenuti igrač razmišlja o drugim opcijama koje ne uključuju KK
Zadar.

Pozdrav!

Slavica Vulin
- stoji u priopćenju kluba

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.