KELLEY TRAŽIO PLAĆU OD 15 TISUĆA EURA
Stiže Samo Udrih i nitko više
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.11.2010 u 20:17.
ZDNews.hr

Rok Stipčević i Samo Udrih Foto: ZL


Tre Kelley tražio 15 tisuća eura mjesećno
Prema informacijama ljudi iz samog kluba, koji su željeli ostati anonimni, doznajemo kako Tre Kelley traži plaću u visini od 15 tisuća eura, pa s obzirom na financijsku situaciju, pojedini članovi Uprave KK Zadar nisu željeli pristati na tako visoku cijenu. Iako Danijel Jusup kao trener i Zdenko Mičić kao direktor nisu na početku sezone htjeli reći koji su ciljevi kluba, danas Jusup ističe kako treba biti skroman s ciljevima.

Košarkaši Zadra uskoro bi trebali dobiti novo pojačanje na poziciji razigravača. Kao što je ZadarSport jučer objavio, Tre Kelley, bivši razigravač Cibone, na meti je KK Zadar. A da je Zadar uistinu otišao korak dalje u pregovorima s Kelleyem, potvrdio nam je i sam trener Zadra, Danijel Jusup. No, kako to u Zadru obićno biva, dogodio se preokret. Radi financija ipak je prevagnuo Samo Udrih koji traži puno manju plaću od Kelleya.

Prema izvorima ZadarSporta, Samo Udrih trebao bi potpisati ugovor s KK Zadar unutar nekoliko dana. Iako smo u više navrata pokušali doći do službene potvrde ove informacije, kao što to obično biva, glasnogovornica i ured za odnose s javnošću nisu nam odgovarali na pozive, pa tako potvrde, ali ni demantija ove informacije još uvijek nema. No, kako ova informacija dolazi iz samog kluba, za vjerovati je ista vjerodostojna.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.