I DALJE U POTRAZI ZA RAZIGRAVAČEM
Bivši igrač Cibone Tre Kelley na meti Jusupa i Mičića
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.10.2010 u 16:17.
ZDNews.hr

Tre Kelley Foto: NLB


Nakon druge ovosezonske pobjede košarkaša Zadra, i to na gostujućem parketu protiv Crvenoe zvezde, usred Beograda, trener i direktor KK Zadar, Danijel Jusup i Zdenko Mičić, okrenuli su se još jednom traženju razigravača koji bi još više osnažio zadarsku bekovsku liniju, jer upravo je Jusup isticao kako bez Vladovića u igri momčad ne djeluje isto.

Nakon neuspjelih dogovora s Pankracijem Baraćem, Jerelom McNealom i Curtisom Jerrellsom, Jusup i Mičić navodno su u pregovorima s bivšim igračem Cibone iz sezone 2007/08, Treom Kelleyem, doznajemo od izvora bliskom KK Zadar. Podsjetimo, Kelley je u sezoni 2007/08 za Cibonu u regionalnoj NLB ligi odigrao 16 utakmica uz ukupan prosjek od 6.3 koševa po utakmici uz 2.6 asistencija. Iz Cibone je otpušten u veljači 2008.

U sezoni 2008/09, Kelley je igrao za Elitzur Ashkelon iz Izralea, s kojim je izborio play-off domaćeg prvenstva. Ove godine je bio pozvan u Memphis Grizzlies predsezonski kamp, no klub mu se zahvalio 11. listopada, te je od tada Kelley na meti nekoliko europskih klubova, uključujući i Zadar koji je, navodno zagrizao najviše.

Iako smo u više navrata pokušali provjeriti ovu informaciju kod trenera Danijela Jusupa, ali i kod glasnogovornice kluba, to nam nije pošlo za rukom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.