PALA I ZVEZDA!
Zadar slavio usred Beograda: Crvena zvezda - Zadar 76-89!!!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 29.10.2010 u 22:32.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: ZadarSport (arhiva)


Izabranici Danijela Jusupa uspjeli su doći i do druge ovosezonske pobjede u 5. kolu regionalne NLB lige pobijedivši danas u Pioniru pred 2000 gledatelja Crvenu zvezdu! Zadar je tijekom cijele utakmice kontrolirao utakmicu, pa tako pobjeda danas defanzivno odlično raspoloženog Zadra, niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Zadrani su do najveće prednosti došli pri rezultatu 46-65 kada su poveli sa 19 koševa razlike.

Pred završetak utakmice, domaći su malo jače stisli, te su se približili na 8 koševa razlike (73-81), no Zadar se uspio obraniti. Najbolji u redovima Zadra bio je danas fenomenalni Marko Car sa 28 postignutih koševa, a uhvatio je i 5 lopti uz 2 asistencije. Za istaknuti je i vrlo dobra igra mladog šutera Zadra, Ivana Batura, koji je za 30 minuta provedenih na parketu upisao 16 koševa.

U sljedećem kolu, u dvorani Krešimra Ćosića, gostuje momčad Radničkog, pa se u dvorani očekuje i veći odaziv gledateljstva s obzirom na novu pobjedu i lov na skor 3-3!

Kompletni statistiku utakmice Crvena Zvezda - Zadar možete pogledati klikom na ovaj link.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.