REAKCIJA NA TEKST
Piksi Subotić: Obnovit ćemo kuću Krešinog oca u Dobropoljani
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.10.2010 u 14:37.
ZDNews.hr

Foto: Siol.net


Slobodan Subotić Piksi, bivši reprezentativac Jugoslavije, koji je dobar dio svoje karijere proveo u ljubljanskoj Olimpiji i solunskom Arisu (u kojem je u sedam godina osvojio po pet naslova prvaka i kupova Grčke. S Arisom je dvaput igrao i završni turnir Kupa prvaka, između ostalih i s tadašnjom Jugoplastikom), odlučio se javiti redakciji portala ZadarSport nakon što smo objavili tekst kako je gospodin Knežević udruzi navijača Tornado Zadar poklonio željeznu skulpturu Krešimira Ćosića u prirodnoj veličini.
Piksijevo pismo vam prenosimo u cijelosti:


Bilo mi je jako drago danas pročitati vijest da je gospodin Knežević poklonio Tornadu skulpturu mog dragog prijatelja, nažalost pokojnog Kreše. Svaki tekst, kada netko mog Krešu spomene, obavezno pročitam, jer vrlo malo ljudi zna da nije bilo Kreše, ja nikad ne bih napravio karijeru koju sam zahvaljujući njegovom dolasku u Ljubljanu 1977. napravio. Postoji još jedna stvar koju pokušavam sprovesti u djelo već tri godine, a ta je da obnovimo kuću u kojoj se rodio Krešin otac u Dobropoljani. Svi oni igrači kojima Krešo još uvijek puno znači, a tu mislim na Dina Rađu, Stojka Vrankovića, Tonija Kukoča i Dejana Bodirogu, pristali su da pomognemo i da zajedno s njegovim rođakom Dinom konačno to i napravimo.
Slobodan Subotić.



Svaka čast gospodine Subotić!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.