NAKON GREERA I PERINČIĆA, OTIŠAO I GOLEMAC
[AUDIO] ZadarSport dozaje: Golemcu papiri i preko 370 tisuća kuna!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.10.2010 u 15:23.
ZDNews.hr

Jurica Golemac Foto: Dubrovački Vjesnik


Kako doznajemo od izvora iz KK Zadar, Jurici Golemcu, sada već bivšem igraču Zadra, bit će isplaćeno 394.200 kuna za vrijeme provedeno u Zadru.

Što se pojačanja tiče, Mičić je kazao kako je McNeal odlučio ostati u Americi

Mičić: U kontaktu smo s agentima

"On je odlučio ostati u Americi, u tom kontekstu idemo sada dalje tražiti. Tu je prvenstveno trener Jusup u kontaktu, isto tako prema meni određeni agenti. Nećemo se zalijetati jer je financijska situacija dosta teška."

Opširnije u audio prilogu kolega s Novog Radija:



Dodajmo ovome informaciju kako nam se nešto ranije javio i predsjednik KK Zadar, Dino Perović, koji je potvrdio kako se s Golemcem raskida ugovor.

Što se tiče financija, klub je od danas u blokadi radi nepodmirenih dugovanja prema Rudolfu Jugi. Podsjetimo, upravo su Mičić i Jugo uspjeli dogovoriti obročnu isplatu dugovanja, no kako do prve dogovorene isplate nije došlo, automatski je i blokiran račun kluba.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.