MCNEAL OSTAJE U RAZVOJNOJ NBA LIGI
Kao što se i pretpostavljalo: Ništa od McNeala
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.10.2010 u 14:21.
ZDNews.hr

Jerel McNeal Foto: Life.com


Iako je na jučerašnjoj press konferenciji trener prve momčadi, Danijel Jusup, koji je sa direktorom Zdenkom Mičićem sastavio roster Zadra za tekuću sezonu kazao kako je sve dogovoreno s Amerikancem Jerel McNealom, te kako se njegov dolazak u Zadar očekuje vrlo brzo, a kao što se i pretpostavljalo, od transfera ipak neće biti ništa. Evo što je Danijel Jusup kazao nakon pobjede Zadra nad Nymburkom:

- Nadam se da će nam McNeal donijeti jedan novi kvalitet koji nam je nužan. Mislim da s njim možemo napraviti i jedan dodatni korak naprijed. Drago mi je da u svemu participiraju mladi igrači i da odigravaju sve bolje role. McNeal igra na pozicijama 1 i 2. Jako je brz i mislim da je u stanju probijati prednju liniju, a to nam je nužno – riječi su Jusupa sa jučerašnje pressice.

A da McNeal nikad nije ni pristao doći u Zadar, potvrdio nam je predsjednik KK Zadar, Dino Perović, koji je kazao kako se s McNealovim agentom razgovaralo, no sve je i ostalo na razgovoru. McNeal će karijeru nastaviti u razvojnoj NBA ligi.

- Mi jesmo pregovarali s agentom Jerela McNeala oko njegovog transfera u Zadar, no on nikad nije kazao da će doći u Zadar, njegov agent je s nama pregovarao i sve je nažalost ostalo samo na pregovorima – kazao je Perović.

Po pitanju Jurice Golemca i njegovog psovanja trenera Jusupa, Perović je najavio kako će se formirati stegovna komisija koja će odlučiti o sudbini slovenskog reprezentativca.

- Sutra ćemo biti pametniji nego danas, sastat će se stegovna komisija koja će raspraviti o Jurici Golemcu i njegovom prekršaju. Ja taj njegov prekršaj smatram neodgovornim i nekorektnim, a o tome da li bih ga ja potjerao iz kluba ili ne bi, ne odlučujem ja nego stegovna komisija. Mislim da će Golemac biti kažnjen radi svog neprimjerenog ponašanja – kazao je Perović.

Upitali smo predsjednika hoće li se razmatrati o novim pojačanjima, s obzirom na to da McNeal neće put Zadra, na što nas je predsjednik uputio na trenera Jusupa.

- Najbolje bi bilo da se po tom pitanju javite treneru Jusupu, koji zna više o tome – za kraj će Perović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.