LOV NA PRVU OVOSEZONSKU POBJEDU
Pavle Marčinković: Borit ćemo se, nema predaje!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 21.10.2010 u 23:19.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković Foto: ZDS (arhiva)


Zadar će imat bučnu podršku s tribina svih 40 minuta.


- Tornado će dati svoju podršku igračima Zadra svih 40 minuta. Bit ćemo njihov dodatni igrač s tribine i bodrit ćemo ih da napokon dođu do svoje prve ovosezonske pobjede. Na nama je da ih bodrimo s tribina, a na njima je da odigraju najbolje što mogu i da pobijede – kazao je predsjednik Udruge navijača Tornado, Boris Marin.
Košarkaši Zadra u subotu, 23. listopada, s početkom u 17 sati igraju jednu od važnijih utakmica ove sezone, onu protiv dosad neporaženog Nymburka. Upravo ova utakmica bit će prekretnica u rezultatskom smislu, jer ako Jusupovi izabranici pobijede, vratit će pouzdanje prije odlaska na gostovanje ranjenoj Zvezdi. Ukoliko izgube još jednom, bit će to ukupno četvrti poraz, drugi u nizu na svom parketu. Nakon toga bi situacija postala jako neugodna. No o tome ne treba ni razmišljati. U Zadru svi, uključujući i trenera koji je jučer izjavio kako neće dovoditi pojačanje do utakmice s Nymburgom, vjeuju kako Nymburk ipak može pasti . Vjerujemo i mi, no za pobjedu će trebati dati puno više nego u prve tri utakmice. Posebice u ofenzivnom dijelu, jer Zadar u napadu zabija jako malo koševa. Bek Zadra, Pavle Marčinković kaže kako je frustrirajuće to što je Zadar u sve tri utakmice imao loptu za pobjedu, ali sva tri puta se promašilo.

- Nymburk je odradio prva tri kola sa stopostotnim učinkom. Imali su možda malo lakše utakmice od nas, dobili su Zvezdu, Radnički i Igokeu, ali svejedno ih ne treba podcijeniti. Oni dolaze u Zadar malo rasterećeniji od nas i sigurno je da se ne dolaze predati, već će se boriti . Najvažnije karike u igri su im stranci Lenzly i šuter Simmons koji uzima najviše šuteva. On je odradio par sezona u Izraelu, bio je u Maccabiju i jako je kvalitetan šuter, a što se ostalog tiče, nemaju nekog izraženog centra, međutim, to im pomaže u obrani – analizirao je Marčinković Češkog protivnika te dodao kako se u momčad unijela frustracija radi promašenih šuteva za pobjedu.

- Dosta je to frustrirajuće jer smo u svakoj od tih utakmica imali loptu za pobjedu. Šteta što nije drugačije jer da je bilo obratno, bila bi drugačija atmosfera. Pokazalo se koliko je malo potrebno da budeš dolje ili gore, pogotovo ovdje u Zadru. Malo je teško, ali borit ćemo se, nema predaje. Mislim da se ne bismo trebali nikoga bojati – kazao je Pavle te za kraj dodao kako će igračima za pobjedu biti potrebna dobra podrška s tribina.

- Tornado nas je pratio na gostovanjima, a sad bi nam stvarno pobjeda značila puno, pogotovo nakon ova tri početna poraza, koja su izgubljena u završnicama. Naravno da će nam biti potrebna dodatna podrška s tribina u lovu na prvu pobjedu. Nadam se dobrom odazivu publike – za kraj će Marčinković.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.