ŠEF OMLADINSKOG POGONA
[VIDEO] Pulja:Ne želim biti trener prve momčadi Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.10.2010 u 23:20.
ZDNews.hr

Joško Pulja Foto: eZadar


Nije tajna kako je Uprava KK Zadar nezadovoljna trenutnom igrom i katastrofalno lošim rezultatom kojega su polučili izabranici Danijela Jusupa u prve tri utakmice NLB lige. Zadru u goste u subotu stiže jaki Nymburk, a sve nezadovoljna i ogorčena publika konačno želi vidjeti i prvu pobjedu svojih miljenika. Nakon poraza od Cedevite, te nakon još jednog poraza i to na domaćem parketu od Union Olimpije u dovrani Krešimira Ćosića, Zadar je poražen i od Zagreba.

Klupa trenera Danijela Jusupa, nije tajna, podosta je uzdrmana, pa su se tako Kalelargom ovih dana mogla čuti mnoga trenerska imena u kontekstu zamjene za eventualnu smjenu Danijela Jusupa. Prema izvorima bliskim portalu ZadarSport, jedan od kandidata kojega žele pojedine struje u klubu je i bivši trener Zadra iz sezone 2001/02, te sadašnji šef omladinskog pogona KK Zadar, Joško Pulja.



Do zaključka ovog članka nismo uspjeli doći do Puljinog komentara, no prema informacijama od osobama bliskim Pulji, on navodno zna da je jedan od kandidata za trenera prve momčadi KK Zadar. Podsjetimo, Pulja je u više navrata javno kazivao kako ga mjesto trenera prve momčadi ne interesira, no kakvog je danas razmišljanja Pulja, pokazat će naredni dani.



Pulja: Ne zanima me prva momčad Zadra


Šef omladinskog pogona, Jošok Pulja, kojega se ovih dana spominjalo u kontekstu kandidata za novog trenera KK Zadar, za ZadarSport je kazao kako nema te sile koja bi ga natjerala da preuzme prvu momčad Zadra.

- Ja sam svoje u KK Zadar završio i to je za mene gotova priča. Nema te sile koja bi me natjerala da preuzmem prvu momčad Zadra - kazao je Pulja

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.