KUKANJE I JADIKOVANJE
Jusup o mladima: Oni još uvijek nisu sazrijeli za NLB ligu
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 18.10.2010 u 1:59.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: Lokomotiv Rostov


Trener Zadra, Danijel Jusup, nakon još jednog u nizu poraza kazao je kako mladi igrači Zadra još uvijek nisu zreli za NLB ligu. Zavapio je Jusup i za novim pojačanjem na vanjskim pozicijama, iako se, zajedno s direktorom, Zdenkom Mičićem, s kojim je i selektirao sadašnji roster Zadra, odrekao usluga vrlo dobrog Ricarda Greera.

- Kiksali smo, to nam se događa već treći put i kad se tako nešto dogodi, onda mislim da to nije slučajno. Evidentno je da imamo problem i mislim da taj problem možemo riješiti jedino dovođenjem jednog kvalitetnijeg igrača koji bi nam možda pomogao da te završnice riješimo – kazao je Jusup, pa je nastavio jadikovati kako mu je pod hitno potreban novi vanjski igrač:

- Tanašan je materijal s kojim raspolažemo. Ovi mlađahni igrači participiraju koliko mogu, međutim, da bi se dobila ovako teška utakmica, u teškom takmičenju kao što je NLB liga, mislim da se Zadar pod hitno treba osnažiti na vanjskim linijama, inače će biti stvarno teško.

Za kraj, Jusup je jasno kazao kako zadarski mladi igrači još uvijek nisu sazrijeli niti se mogu nositi s NLB ligom.

- Dobivaju šansu, oni jednostavno dobiju te minute, netko više, netko manje, samo je pitanje kako se iskoriste te minute. Oni se bore i sigurno daju sve od sebe. Međutim, za dobiti utakmicu vani, naročito protiv jake ekipe kao što je Zagreb, tu treba pokazati malo više. Bilo je tu i par otvorenih šuteva kod tih mladaca, međutim, oni po meni još uvijek nisu sazrijeli da bi se nosili u ovakvom teškom takmičenju i da bi Zadar imao rezultat, onakav kakav Zadar želi imati – za kraj će Jusup.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.