PROBIJANJE ZONE
EKSKLUZIVNO: Jusup dovodi Pankracija Baraća!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.10.2010 u 23:20.
ZDNews.hr

Pankracije Barać Foto: ZadarSport (arhiva)


Prema informacijama bliskim redakciji ZadarSporta, jedan od najtrofejnijih igrača Zadra u povijesti, Pankracije Barać, za nekoliko dana bi trebao potpisati ugovor s KK Zadar do kraja sezone. Barać trenutno trenira s prvom momčadi A2-ligaša Jazina.

Kako doznajemo od izvora iz KK Zadar, trener Danijel Jusup je već i stupio u kontakt sa samim Baraćem te mu je ponudio suradnju. Ipak, posljednju riječ imat će Uprava Zadra koja će ili odobriti ili otkazati možebitni transfer.

Podsjetimo, Pankracije Barać nastupao je za KK Zadar od 2004. do 2008. godine, a iza sebe je, nastupajući za Zadar ostavio veliki trag. Barać je osvajač čak pet trofeja sa Zadrom. Mnogi u gradu košarke već dugo vremena “navijaju“ za dovođenje Baraća u Zadar, a to će se konačno i realizirati unutar nekoliko dana, ukoliko sve bude teklo po zamišljenom scenariju, jer atipičan igrač tipa Barać, koji je jedan od rijetkih koji je u stanju probijati zonu, Zadru bi u ovim teškim trenucima došao doslovce kao budali triska.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.