BORIK PUNTAMIKA HARA DRŽAVOM
Briljantni Petar Marić: Borik slavio u Dubravi!
Piše: ZadarSport i 057info | Objavljeno 16.10.2010 u 14:05.
ZDNews.hr

Petar Marić Foto: Kosarka.hr


I dok starijem bratu ne ide sve po planu, onom mlađem, Borik Puntamici, itekako ide! Mirno su košarkaši Borika plovili do pobjede u Dubravi sve do posljednje dionice utakmice. Već u osmoj minuti imali su gosti +10 (9:19), prednost još povećali do odmora (33:44), a i u zadnju četvrtinu ušli sa dvoznamenkastim vodstvom 52:62.

No, sjajan je u posljednjoj četvrtini bio Filip Bašljan. Zagrebov igrač na posudbi u Dubravi je u tom periodu ubacio 10 poena, sa dvije trice nadovezao se Domagoj Bašić, a još jedan Mrav Dario Šarić je u 39. minuti ponovno susret vratio na početak (73:73).

Svog junaka Borik je pronašao u Ivanu Mikuliću koji je sa pet uzastopnih poena osigurao pobjedu svoje momčadi. Ipak, najveće zasluge za slavlje Borika pripadaju sjajnom Petru Mariću koji je ubacio 27 poena gađajući iz igre sjajnih 11/15.

Uz njega je raspoložen bio i Jure Škifić sa 17 poena, a strijelce Dubrave predvodio je Bašljan sa 21 poenom i 12 skokova. Double-double učinak imao je i Šarić sa 18 koševa i 10 skokova, a raspucan je bio i Bašić koji se zaustavio na 17 poena.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.