KAPETAN UOČI UTAKMICE S ZAGREBOM
Vladović: Ne idemo u Zagreb s bijelom zastavom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.10.2010 u 23:41.
ZDNews.hr

Jakov Vladović Foto: ZadarSport (arhiva)


Tornado poziva navijače da se prijave za put u Zagreb

Iz Udruge navijača stigla je obavjest. Svi koji žele s Tornadovim autobusom na putovanje u Zagreb, moraju se prijaviti danas od 19 do 21 sat. Evo što nam je kazao Boro Poštar, predsjednik Tornada.

- Udruga navijača Tornado Zadar poziva sve navijače da se danas (subota) od 19 do 21 sat prijave u prostorijama udruge, kako bi svi zajedno otišli u Zagreb bodriti naš Zadar u pohodu na prvu ovosezonsku pobjedu - kazao je Boro za ZadarSport.
Pred košarkašima Zadra veliki je ispit. Jusupovi izabranici u nedjelju će odmjeriti snage s košarkašima Zagreba koji ove sezone pucaju dosta visoko. A da je tomu tako, potvrđuju i pojačanja dovedena u posljednjih nekoliko mjeseci. Zagreb ima dvije pobjede u nizu, a dolazi im ranjeni Zadar, koji u dvije utakmice nije uspio niti jednom upisati pobjedu.

Kapetan Zadra i bivši igrač Zagreba, Jakov Vladović, u najavi utakmice kazao je kako Zadar u Zagreb ne odlazi s bijelom zastavom, a još jednom je istakao i kako Zadranima uistinu fali još jedan razigravač.

Zadar ima dva poraza u nizu, možda će treća utakmica biti sretnija?

- Da, možda bude treća sreća. Da bi to tako bilo, trebamo odigrati puno bolje nego što smo u subotu odigrali protiv Union Olimpije. Ako odigramo kao što smo odigrali u Podsusedu, protiv Cedevite onih 32, 33 minute, onda se imamo čemu nadati. Svejedno se moramo dobro pripremiti za Zagreb jer su oni dosta dobro pokriveni na svim pozicijama. Za pobjedu ćemo trebati jako dobru igru.

U kojim segmentima igre je Zadar bolji od Zagreba?

- Teško je sada govoriti o tim stvarima. Mogu samo kazati da mi imamo neke svoje prednosti i svoje ideje. Treba se potruditi i to prenijeti na teren. Treba pokazati jednu želju i angažman, malo više od sto posto, jer je Zagreb kvalitetan, dosta su i novaca potrošili za ovu sezonu.

Ovaj Zagreb je financijski najmoćniji Zagreb do sada. Pucaju dosta visoko. Kako vi gledate na sve to?

- Kada sam ja tamo igrao, samo nas je nekoliko bilo sa dobrim ugovorima, iako je situacija u Zagrebu, kao što sami kažete, bitno drugačija. Ovo je financijski najmoćniji Zagreb, ne idemo tamo sa bijelom zastavom, to je sigurno. Oni su dovođenjem Kasuna i ostalih kvalitetnih pojačanja sami najavili što žele i koji su njihovi ciljevi, dakle pucaju na sam vrh.

Zadar ima problema s realizacijom, kako to mislite riješiti?

- Istina, ispada da nam je ova prva dva kola veći problem bio napad nego obrana. Mislim da niti jedan put nismo došli do 70 koševa, dok smo također primali ispod 70. Možemo reći da nam je obrana na jednom dobrom nivou, jer primati po 60 i nešto koševa je dobro, ali treba i zabiti nešto više od toga. Tu također imamo rezerve .

U Zagrebu ćete imati bučnu podršku Tornada na vašem drugom gostovanju ove sezone. Možete li obećati da ih ovaj put nećete razočarati?

- Stvarno smo u ove dvije utakmice, iako smo obje izgubili, imali veliku podršku Tornada i na tome im veliko hvala. Nadam se da ćemo im sada u Zagrebu to uspjeti vratiti pobjedom. Dat ćemo sve od sebe da ih ne razočaramo, to mogu obećati - kazao je Vladović.

"Potreban nam je još jedan bek"


Iako je svjestan financijske situacije, kapetan Vladović kazao je kako bi još jedan igrač na vanjskoj poziciji puno pomogao svim bekovima, posebice njemu i Marku Caru.

- Još jedan igrač na vanjskoj poziciji ne da bi pomogao samo meni, već bi pomogao Caru i svim ostalim bekovima. Nije to moje da o tome govorim. No, zna se kakva je situacija u klubu i koje su mogućnosti, nadam se da će se nešto i u tom smislu popraviti – riječi su Vladovića

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.