REAKCIJE NAKON DRUGOG PORAZA U NIZU
Tornado: Loša selekcija, Perović: Razočaran sam stanjem u klubu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.10.2010 u 23:44.
ZDNews.hr

Boris Marin - Boro Poštar Foto: ZadarSport


Stanje u gradu košarke opet je puno negativnih tenzija. A kako i neće biti nakon što su košarkaši Zadra izgubili i drugu utakmicu u nizu u NLB ligi. I to tako naivno i glupo da je teško za povjerovati da su Jusupovi izabranici 22 sekunde prije kraja utakmice imali vodstvo od dva koša i napad. Još jednom se pokazalo kako su trener Zadra Danijel Jusup i Zdenko Mičić, direktor, krivo selektirali momčad. Momčad bez back-up razigravača. Pričalo se naveliko i o projektu mladih igrača, no slučajno ili ne, Jusup je još jednom zaboravio na upravo one mlade u koje se on i cijelo vodstvo već mjesecima kunu.

Tako je Šime Olivari odigrao svega 11 sekundi, dok je Ivan Batur proveo u igri nepune dvije minute. Od ostalih mladih igrača, niti sekunde nisu upisali Pelczmann i Vlaić, dok su najbolje na utakmici s Union Olimpijom profitirali Pavle Marčinković (12 minuta) i Miro Bilan (13 minuta). Novopridošli krilni centar Ive Ivanov za 25 minuta provedenih na parketu postigao je 8 koševa i bio jedan od boljih igrača Zadra pod košem, no trener Jusup ga je zaboravio u ključnom trenutku. Dok je Ivanov sjedio na klupi, utakmica je već bila izgubljena.

Upravo radi ovakvih događanja i nemira koji se uvukao zadarske navijače, ne čudi ni izjava Borisa Marina, predsjednika Udruge navijača Tornado Zadar kako su navijači ogorčeni. I predsjednik KK Zadar, Dino Perović, također je kazao kako je nezadovoljan trenutnom situacijom u klubu.

- Mi smo dali sve od sebe. Na žalost Tornada i na žalost svih Zadrana kojima je ovaj klub u srcu. Sad kad smo se mi stariji navijači odlučili zajedno s mladima vratiti u sve prazniju dvoranu, navijati i napraviti neku dobru atmosferu, da se osjeti da je Zadar uistinu grad košarke, sami igrači na parketu nas demantiraju i zbog svojih loših igrača velika su nam smetnja. Nitko tko trezveno razmišlja neće doći u dvoranu gledati Zadar kako gubi, izuzev onih pravih navijača - kazao je Boro.

Tornado ide i u Trnsko bodriti Zadar u lovu na svoju prvu pobjedu.

- Idemo u Trnsko, opet ćemo skupiti autobus navijača, moramo otići tamo i dati im podršku da dođu do te jedne pobjede , međutim, odmah vam unaprijed moram reći da ja osobno nisam veliki optimist što se tiče te utakmice jer vidim da gubimo dvije utakmice za redom na identičan način. Daj Bože da Zadar pobijedi i da nas igrači demantiraju.

Gdje mislite da je Zadar najtanji, mnogi su mišljenja, pa i sam trener, da Zadru fali još jedan razigravač.

- Ne bih se želio miješati u struku, ali moje mišljenje je da Zadar ne “puca“ samo na poziciji razigravača, već “pucamo“ na svim pozicijama. Ni centri nam nisu zadovoljavajući, niti smo ispod koša jaki. Nismo jaki ni na krilnim pozicijama. Dakle, ne fali nam samo razigravač, sve nam fali. Ovo je posljedica lošeg selektiranja momčadi – kazao je Marin za kraj.

Predsjednik KK Zadar Dino Perović: Razočaran sam stanjem u klubu


Zadarsport.com

Da je uzavrela atmosfera i u redovima Uprave KK Zadar, potvrđuje i izjava predsjednika kluba, Dina Perovića, koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako je nezadovoljan stanjem u klubu i rezultatima.

- Ne da sam nezadovoljan, već sam i razočaran ovakvom situacijom unutar i oko kluba. Ne želim govoriti javno radi čega sam nezadovoljan, samo ću kazati da sam nezadovoljan ukupnom situacijom, dakle ukupnim stanjem u klubu. Iskreno se nadam kako za KK Zadar dolaze bolja i vedrija vremena – kazao je Perović za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.