KOGA ĆE JUSUP I MIČIĆ DOVESTI?
Zadru pod hitno treba 'play': Ipak ništa od Ivana Tomasa
Piše: H.B. | Objavljeno 11.10.2010 u 16:51.
ZDNews.hr

Ivan Tomas Foto: NLB


Iako je, prema izvorima bliskim portalu ZadarSport sve bilo spremno za dovođenje Ivana Tomasa u Zadar (koji je navodno za svoje usluge tražio oko 3 tisuće eura mjesečno), a na čemu su posebno inzistirali pojedinci unutar kluba, to se, ako je suditi prema današnjim reakcijama i događajima unutar KK Zadar - ipak neće dogoditi.

Predsjednik KK Zadar također je jučer potvrdio kako se Tomas spominjao prije nekoliko mjeseci u kontekstu pojačanja Zadra, no kako sada stvari stoje, od njegovog dolaska u Zadar neće biti ništa. Evo što je jučer kazao Dino Perović, predsjednik KK Zadar:

- Koliko ja znam, još i prije nekoliko mjeseci Tomas je bio u kombinacijama za razigravača Zadra, no to se tada nije realiziralo - bile su jučer riječi Perovića koji nije htio potvrditi, ali ni negirati kako se s Tomasom pregovara. Neosporno je kako je Zadru prijeko potrebno još jedno pojačanje na poziciji razigravača, no tko je taj igrač koji bi trebao popuniti prazne redove na poziciji razigravača Jusupove momčadi, za sada nije poznato.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.