ZADARSPORT DOZNAJE
Ivan Tomas pred potpisom za KK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.10.2010 u 23:19.
ZDNews.hr

Ivan Tomas Foto: NLB


Radi loše selekcije momčadi, Zadar je i prije početka sezone ostao oslabljen na razigravačkoj poziciji. Naime, jedini 'pravi' razigravač u momčadi je kapetan Jakov Vladović, dok se kao back-up razigravača forsira Ivana Batura, koji to zapravo i nije. Treći, Josip Pelczmann, također nije u milosti trenera Jusupa.

Upravo radi ovakve situacije, trener Jusup odlučio se na dovođenje još jednog razigravača koji je momčadi Zadra prijeko potreban. Kako doznajemo od izvora iz KK Zadar, jedan od najozbiljnijih kandidata za ovu poziciju je brat Marka Tomasa, Ivan Tomas koji je u sezoni 2008/09 nastupao za Lokomotivu iz Rostova te Krku. Tomas je u veljači ove godine, nakon uspješne rehabilitacije potpisao za Cibonu, ali je na kraju sezone napustio klub. Kako neslužbeno doznajemo, Tomas bi se redovima Zadra, ukoliko sve bude teklo na obostrano zadovoljstvo - trebao priključiti najkasnije do kraja tjedna.

Perović: "Tomas je i ranije bio u kombinacijama"

Zadarsport.com
Iako smo u više navrata pokušali doći do službenog komentara, prije svega trenera Jusupa, to nam nije pošlo za rukom. Ipak, oko 21 sat uspjeli smo dobiti predsjednika Dina Perovića koji nam je kratko kazao kako je Tomas uistinu jedan od igrača koji se spominjao u kontekstu novog igrača Zadra.

- Koliko ja znam, još i prije nekoliko mjeseci Tomas je bio u kombinacijama za razigravača Zadra, no to se tada nije realiziralo - kazao je Perović koji nije htio potvrditi, ali ni negirati kako se s Tomasom pregovara.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.