REAKCIJE NAKON UTAKMICE
[AUDIO] - Kapetan Jakov Vladović: Razočarani smo porazom
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.10.2010 u 13:11.
ZDNews.hr

Jakov Vladović Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon pobjede Cedevite nad Zadrom u prvom kolu NLB lige, kapetan Zadra, Jakov Vladović kazao je kako je Zadru u završnici nedostajalo koncentracije i sreće. Kazao je i kako se zahvaljuje navijačima na bučnoj podršci svih 40 minuta.

- U samoj završnici nam je nedostajalo koncentracije i sreće. Njihova zona 2-3 je bila ubitačna, dosta su nas iznenadili s time, dosta smo otvorenih šuteva promašili, dok su oni iz te zone imali dosta otvorenih i laganih poena. Tu su nas dostigli i prestigli i u konačnici završili utakmicu u svoju korist.

Očito je da Zadru fali još jedan razigravač…

- Svakako da nam fali razigravač, o tome se ne treba ni razgovarati, no svi znamo kakva je financijska situacija, no mislim da će ljudi u klubu sigurno pokušati nešto napraviti i po tom pitanju. Sve u svemu, mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Kontrolirali smo igru 32, 33 minute i na kraju nas je iznenadila ta zona gdje smo se ispromašivali, što je Cedevita na kraju kaznila.

Imali ste dobru podršku Tornada u Sutinskim Vrelima, navijači su razočarani porazom.

- I mi smo razočarani, tko ne bi bio razočaran nakon poraza. Ništa, mi im se zahvaljujem što su došli i što su nas bodrili – kazao je Vladović.

Opširnije u audio prilogu:

Jakov Vladović

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.