TURNIR "FINANCIJE KRIŽEVCI"
Donat Milin proglašen najboljim strijelcem turnira u Križevcima
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 4.10.2010 u 13:55.
ZDNews.hr

Donat Milin Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Pet Bunara nisu uspjeli osvojiti kupˇPrigorje financije“. U vrlo uzbudljivoj utakmici tijesno su poraženi od domaćina rezultatom 76-70. Momčad Pet Bunara odlično je otvorila utakmicu i prvu četvrtinu završila uvjerljivim vodstvom od devet razlike. Od tada do kraja utakmice vodila se grčevita borba za svaki koš u kojoj su domaćini potpomognuti sudačkim vjetrom u leđa ipak uspjeli doći do trofeja . Kako u polufinalu,tako i u finalu odličnu utakmicu odigrao je Donat Milin sa posignutih 18 koševa,još su se istakli Frango Šango sa 17 i Roko Jurlina sa 11poena.

KK PRIGORJE FINANCIJE-KRIŽEVCI 76 (14,22,22,18)
KK PET BUNARA 70 (23,18,16,13)

K.K.PRIGORJE FINANCIJE-KRIŽEVCI:
Jančijev,Matoić 2,Krčelić,Šiprag 17,Kuzmić 5,Bošnjak 8,Svoboda 13,Hrkač 12,Maslić,Sedlar 8,Zrnić 9

K.K – PET BUNARA:
Jurlina 11,Mičić,Zovko,Milin 18,Gligora 10,Šamarija 2,Ljubičić,Smolić,Šango 17,Ramljak 9,Vrsaljko 3

U utakmici za treće mjesto Zrinjevac je uvjerljivo pobijedio Rudež rezultatom 84-57. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Andrija Hrkač(Križevci) dok je titula za najboljeg strijelca osvojio Dionat Milin (Pet Bunara) sa 35 postignutih poena

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.