PRIGORJE FINANCIJE 2010
Pet Bunara bolji od Zrinjevca
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 3.10.2010 u 17:34.
ZDNews.hr

Donat Milin Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši druge momčadi Zadra (Pet Bunara) ovog vikenda sudjeluju na kupu „Prigorje financije“ koji se održava u Križevcima. Na kupu sudjeluju momčadi: K.K. Prigorje financije - Križevci, K.K. Rudeš(Zagreb), K.K. Zrinjevac i K.K. Pet Bunara.

Prvog dana turnira momčad Pet Bunara je u neizvjesnoj utakmici svladala Zrinjevac kojeg od ove sezone vodi bivši igrač Cibone, Zadra i Splita, Josip Sesar rezultatom 69-65.

Zrinjevac je utakmicu otvorio puno čvršće te je držao prednost sve do sredine druge četvrtine, kada je niža postava Pet Bunara predvođena Milinom do kraja poluvremena okrenula sve na svoju stranu. U Drugom poluvremenu, momčadi su se izmjenjivale u vodstvu do samog kraja koji se odlučivao sa crte slobodnih bacanja gdje su se igrači Pet Bunara pokazali puno smirenijima i sasvim zasluženo odnijeli pobjedu.

Najzaslužniji za ulazak u finale bili su Milin, Ramljak i Gligora.

K.K. ZRINJEVAC 65 (24,11,20.10)
K.K. PET BUNARA 69 (19,18,15,17)

K.K. Zrinjevac: Mijalić, Tomić, Prgomet 22, Vranjić 5, Tušek, Guzobad 4, Penić 17, Čulek 15, Livaić 2, Jurišić.

K.K Pet Bunara: Jurlina 8, Mičić, Zovko, Milin 17, Gligora 11, Šamarija 6, Ljubičić, Smolić,Šango 8, Ramljak 12, Vrsaljko 7.

U drugoj utakmici domaćin turnira K.K.Križevci su uvjerljivo pobijedili K.K.Rudeš rezultatom 80-54 .
Današnje finale u kojemu se sastaju K.K.Pet Bunara i K.K.Križevci na rasporedu je u 17h i 45min.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.